Victorie fantastică a României în Austria. Naționala antrenată de Rădoi, pe primul loc în grupa din Liga Națiunilor

Victorie fantastică a României în Austria. Naționala antrenată de Rădoi, pe primul loc în grupa din Liga Națiunilor

Echipa națională a României a învins Austria, luni seara, în a doua rundă a meciurilor din faza grupelor în Liga Națiunilor. România a câștigat cu scorul de 3-2 și a plecat cu toate cele trei puncte puse în joc. S-a menținut tradiția care spunea că Naționala nu a pierdut niciodată un meci pe data de 7 septembrie.

Victorie România! Rezultat final: Austria-România 2-3. Grație acestei victorii din Austria, România a urcat pe primul loc în grupa 1 din Liga B, având patru puncte după primele două meciuri. Norvegia a urcat pe locul doi după ce a învins Irlanda de Nord cu 5-1.

România a condus în Austria cu 3-1 până în minutul 81, când gazdele au redus din diferență. În minutul 70. Maxim a insistat la o minge iar pressingul a dat roade: românul a marcat subtil cu un lob de mare efect.

România conduce în deplasare Austria, cu 2-1, din minutul 51, când Dragoș Grigore a trimis mingea în poartă după o lovitură liberă executată de Maxim. Grigore marchează chiar de ziua sa de naștere.

România a deschis scorul în minutul trei al partidei. Denis Alibec a marcat cu un șut plasat din marginea careului! Este al doilea gol al atacantului în tricoul naționalei. În minutul 17 Austria a egalat, printr-o execuție din fază fixă a lui Baumgartner.