Gică Popescu are coronavirus. Cum s-a îmbolnăvit marele fotbalist

Gică Popescu are coronavirus. Cum s-a îmbolnăvit marele fotbalist

Fostul mare internaţional Gică Popescu are coronavirus, însă nu prezintă niciun fel de simptom până la acest moment.

Clubul de fotbal FC Viitorul a anunţat, luni seara, pe site-ul oficial, că preşedintele Gică Popescu a fost depistat pozitiv la coronavirus în unei testări individuale.

„FC Viitorul Constanţa anunţă că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de preşedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiţii normale”, transmite clubul de fotbal înființat de Gică Hagi.

Gică Popescu nu prezintă niciun simptom de coronavirus
Deşi este pozitiv, fostul internaţional nu prezintă niciun fel de simptom. „În continuare se va aştepta un răspuns al DSP Bucureşti pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situaţii”, se precizează pe site-ul clubului Viitorul Constanta.

Viitorul are programat meci în etapa a treia a Ligii 1, luni, 14 septembrie 2020, de la ora 21:00, la Constanța, contra celor de la Universitatea Craiova.

Primul fotbalist din Liga 1 care a fost confirmat cu noul coronavirus, în luna iunie 2020 a fost căpitanul celor de la FC Botoşani, Jonathan Rodriguez. Argentinianul de 30 de ani a anunţat atunci că al 3-lea test al său a fost pozitiv şi că este asimptomatic.

Antrenorul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, infectat și el
De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA şi Chindia Târgovişte) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948 şi Pandurii Târgu Jiu).

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a fost infectat cu virusul după încheierea campionatului, ratând prima parte a pregătirii pentru noul sezon.