Tatăl lui l-a LEGAT DE PAT în PIVNIȚĂ timp de 20 de ani. Motivul e îngrozitor, uite cum l-a chinuit acolo

Tatăl lui l-a LEGAT DE PAT în PIVNIȚĂ timp de 20 de ani. Motivul e îngrozitor, uite cum l-a chinuit acolo

Armando de Andrade a fost găsit legat de un pat în pivnița casei tatălui său, bărbatul avea vârsta de 36 de ani. Poliția crede că acesta a fost ținut în captivitate în acest fel timp de 20 de ani. Andrade a fost descoperit având unghii uriașe la mâini și la picioare și o barbă pe măsură.

Bărbatul a fost eliberat ieri, ofițerii de poliție spun că și mama lui vitregă a participat la această faptă îngrozitoare. Poliția a dat peste el din greșeală în timp ce căutau membrii ale bandelor de distribuitori de substanțe interzise în toate casele din zonă. Bărbatul, care a dispărut atunci când avea doar 16 ani, fusese legat de un pat minuscul, într-o cameră fără nicio fereastră, din Sao Paulo, Brazilia.

Barba lui crescuse până la genunchi, spun martorii, iar cei care l-au descoperit spun era subnutrit. Surse din poliție au declarat pentru Daily Mail că a trăit în beznă totală timp de 20 de ani, înconjurat de propria materie fecală care ocupa întreaga podea.

În momentul în care au întrat în cameră bărbatul pur și simplu s-a ridicat în picioare, dar nu era capabil să vorbească și nu îi putea recunoaște drept agenți de poliție, nici măcar după ce l-au dus afară nu a scos niciun cuvânt, polițistul a spus că nu știa dacă era drogat sau pur și simplu speriat. Poliția a mai declarat că motivul pentru care tatăl băiatului i-a făpcut acest lucru propriului copil, a fost acela că la 16 ani fiul lui începuse să experimenteze alcoolul.

Varianta tatălui e cu totul alta: el spune că la 18 ani copilul lui a plecat de acasă și s-a întors abia săptămâna trecută și și-a rugat tatăl să îl încuie în acea cameră întunecată fiindcă dorea să nu se mai drogheze.

În prezent Armando este într-o clinică de psihiatrie unde este tratat, el este mult prea traumatizat pentru a fi capabil să vorbească. El este capabil doar să dea din cap în semn de da și nu.

Investigațiile continuă în acest caz.

armando-2