Își spune IEDERA OTRĂVITOARE și îi face pe bărbați să fie obsedați de ea. Uite cum îi poate umili

Își spune IEDERA OTRĂVITOARE și îi face pe bărbați să fie obsedați de ea. Uite cum îi poate umili

Un bărbat pretinde că și-a turnat OȚET pe organele intime după ce a fost convins să facă acest lucru de către o adolescentă de 17 ani care l-a făcut să fie obsedat de ea. Bărbatul, care locuiește în Texas, SUA, a devenit atât de infatuat față de tânăra din Noua Zeelandă, Hanna, încât spune că ar fi capabil să se și omoare pentru ea.

El este numai unul dintre bărbații pe care această adolescentă fatală i-a întâlnit pe internet, mai exact pe Twitter, unde folosește pseudonimul ,,PoisonIvyLul”. Ea îi ademenește mai ales pe bărbații pe care îi consideră vulnerabili, și îi găsește în comunitățile de oameni care joacă frecvent jocuri pe calculator. Scopul fetei este acela de a îi convinge prin manipulare de a se umili singuri din punct de vedere sexual.

Iată o postare a Hannei: ,,Îi tratez pe toți bărbații de parcă ar fi căcat fiindcă sunt slabi și toți merită asta. Îmi bat joc de cei slabi pentru ca eu, astfel, să devin mai puternică”.

hanna-2

Omul a declarat pentru MailOnline: ,,Aș lua în considerare chiar și sinuciderea dacă ea ar face acest lucru împreună cu mine. Mă văd inferior ei, așa că regulile generale nu i se aplică și ei. Știu că sună nebunesc, dar dacă te găsești în situația de a primi genul de atenție pe care nu l-ai primit niciodată tinzi să treci peste ipocrizie. Nu i-am pus niciodată la îndoială motivele de frică să nu înceteze să mai vorbească cu mine”. Bărbatul nu are nicio problemă să o împartă cu alți bărbați deși adolescenta de 17 ani îl pedepsește dacă vorbește cu alte fete.

Bărbații care vorbesc cu ea devin instabili emoțional, izbucnesc în lacrimi și imploră iertare, un bărbat și-a ras barba și sprâncenele pentru ea, pe când pe un altul l-a încurajat să își bage capul în vasul veceului în direct.

hanna-3

hanna-4

Sursa: Daily Mail