S-a aflat! Ce notă a obținut Mircea Badea la BAC! Tu te așteptai la asta? „Era cât pe ce să…”

S-a aflat! Ce notă a obținut Mircea Badea la BAC! Tu te așteptai la asta? „Era cât pe ce să…”

Mircea Badea a făcut o dezvăluire surprinzătoare! Cunoscutul om de televiziune a mărturisit, în direct, ce notă a obținut la examenul de Bacalaureat. Tu te-ai fi așteptat la asta?

Mircea Badea nu mai are nevoie de nicio introducere. Celebrul realizator tv este cunoscut atât în țară cât și în străinătate prin prisma carierei saleși prin charisma aparte ce-l caracterizează. Puțini știu însă ce rezultat a obținut acesta la examenul maturității.

Omul de televiziune a făcut această dezvăluire în urmă cu cinci ani, mai exact în 2015, spunându-i adevărul chiar bunului său prieten și coleg de breaslă, Mihai Gâdea.

Atunci, Mircea Badea a mărturisit faptul că media finală pe care a obținut-o la examenul maturității a fost 8.99.

Totodată, Mircea Badea a povestit că a luat nota 10 la trei materii, mai exact la română, matematică și sport. Cea care i-a scăzut media a fost filozofia, luând doar nota 6.

„Prietene, bine că l-am dat, bine că l-am luat. Era cât pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin. Pe vremea mea erau 5 probe. Am luat 10 la sport, matematică, română”, a povestit Mircea Badea la Antena 3.

Celebrul om de televiziune a fost absolvent al Liceului de Informatică. După aceea, Mircea Badea a studiat la Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetică.