Mădălin Ionescu, afirmații halucinante: „Am vorbit cu Marcel Pavel. Sistemul i-a spus că are COVID-19. În ziua de azi…”

Mădălin Ionescu, afirmații halucinante: „Am vorbit cu Marcel Pavel. Sistemul i-a spus că are COVID-19. În ziua de azi…”

Mădălin Ionescu a făcut o serie de declarații controversate, după ce Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

În plină pandemie de coronavirus, mai multe vedete au fost testate pentru corornavirus și, din păcate, rezultatul a fost pozitiv. Printre cei care au fost infectați cu virusul COVID-19, se numără și cântărețul Marcel Pavel. Artistul în vârstă de 60 de ani se află în aceste momente internat în spital.

Mădălin Ionescu a stat de vorbă cu Marcel Pavel, după ce cântărețul a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

„Am vorbit mai devreme cu Marcel Pavel. Nu o să vă spun ce am discutat cu el. Este prietenul meu. Am înţeles cum a răcit. E clar. Diferenţele mari de temperatură între studioul în care prestau el şi colegii pentru o emisiune TV şi spaţiul în care îşi schimbau ţinutele puteau provoca oricui răceli puternice. Marcel a făcut dublă pneumonie intrând înfierbântat într-o încăpere cu aerul condiţionat dat la maxim. Nimic anormal. Sau poate că filtrele de aer condiţionat erau pline de bacterii. Pare să fi existat, totuşi, un focar gripal.

Cum a apărut COVID-ul în ecuaţia asta? Nu ştiu! Marcel e de o probitate morală uriaşă. A-l bănui că a acceptat nu ştiu ce parteneriat imoral ar fi absurd! Imposibil! Sistemul i-a spus că are COVID-19. În ziua de azi nu îţi mai permiţi să răceşti de la aerul condiţionat din maşină sau pentru că ai băut cola cu gheaţă ori pentru că ai consumat prea multă îngheţată! Rişti ca o dată ce ai ajuns la spital, să te găsească «băieţii» cu Sars-CoV-2. Dacă ai şi vreun nume sonor, eşti perfect pentru «ayatollahii» COVID!“, a scris Mădălin Ionescu pe pagina lui de Facebook.

Mădălin Ionescu a mai spus că nu îi acuză pe medici că mint în legătură cu diagnosticul, ci doar că nu crede în acuratețea testelor pentru coronavirus.

„Nu afirm că lui Marcel Pavel şi celorlalţi artişti li s-a inventat COVID-19… Pe de altă parte cum ar putea ei să conteste acest «diagnostic»? Cum poţi contesta un virus şi o afecţiune despre care nici măcar doctorii din linia întâi încă nu ştiu mare lucru după atâtea luni de confruntare? Ţi se spune că ai şi gata… Poate Marcel chiar a contractat virusul, cine ştie? Rămân, însă, circumspect faţă de acurateţea şi eficienţa testărilor (nu e o problemă exclusiv românească, testele în sine sunt discutabile!). Voi vorbi cu Marcel săptămâna viitoare într-o ediţie live pe pagina mea de Facebook. Va fi o discuţie de o cu totul altă factură decât cele purtate pe la TV. Ne vom face o idee mai solidă despre acest episod. Vă îmbrăţişez!“, a fost mesajul lui Mădălin Ionescu.