O CAMERA SUPRAVEGHERE VIDEO FACE CAT O MIE DE CUVINTE

O CAMERA SUPRAVEGHERE VIDEO FACE CAT O MIE DE CUVINTE

Unul dintre cele mai cunoscute ateliere de confectii din Cluj functioneaza si astazi cu succes datorita faptului ca s-a instalat cel mai bun kit supraveghere video. Acest sistem supraveghere video ofera protectie sporita si o buna desfasurare a activitatii.

Ganditi-va ca o singura camera supraveghere video are rezolutie incredibil de inalta si furnizeaza informatii de nepretuit. Asadar, astfel se mentine ordinea, iar afacerea prospera.

Detinatorii afacerii sunt doua surori care au decis sa isi deschida propria afecere fara a investi sume mari. Atrase de design, lumea modei si pictura, acestea s-au gandit sa porneasca propria activitate. Pasionate de desen si arta frumosului au inceput prin a-si transpune schitele inspirate din tablouri faimoase prin intermediul hainelor. Mai exact, creaza diferite piese vestimentare al caror imprimeu este inspirat din tablouri ale marilor pictori.

Initial au inchiriat un mic spatiu si au angajat doua croitorese, realizand haine exclusiv la comanda. Mai intai pentru familie, prieteni si cunoscuti, ulterior si-au deschis un magazin online pentru a atrage cat mai multi clienti. Plecand de la doi angajati, au ajuns sa mai angajeze inca patru croitorese pentru a putea onora comenzile. Pentru ca afacerea a cunoscut un real succes, au luat decizia de a se dezvolta, de a trece la un alt nivel. Au inchiriat un spatiu mult mai mare, mai central deoarece se dorea si un magazin de desfacere. Mai mult decat atat, tinteau cat mai sus si doreau sa exporte produsele in cat mai multe tari. Urmatorul pas a constat in amenajarea acestui spatiu si instalarea celor mai bune camere de supraveghere video.

Un bun sistem de supraveghere ajuta in prevenirea infractiunilor precum furt de bunuri, patrunderea unui hot, nereguli la locul de munca precum diverse altercatii sau nerespectarea regulamentului intern. In consecinta au decis sa instaleze o camera de supraveghere pentru exterior focusata exclusiv pe intrare. La interior s-au ales camere IP de tip dome cu rezolutie foarte buna si lentila cu unghi larg de deschidere. De asemenea s-au mai instalat alte camere de supraveghere la exterior pentru ca tot perimetrul sa fie bine pazit. Acesti pasi fiind indepliniti, s-a trecut mai departe la amplasarea utilajelor. Mai exact, s-au achzitionat masini de cusut, croit, decupat si surfilat, dispozitive de taiat si diferite accesorii. In cele din urma s-au angajat inca 15 croitorese si alte cinci persoane pe diferite functii. Toate acestea fiind realizate, pot sa isi onoreze comenzile venite din afara, din diferite tari din UE. Inregistrand foarte repede castiguri extraordinare, cele doua surori ofera in prezent consultanta celor care doresc sa isi deschipa propria afacere.

Desigur, calea succesului a cunoscut si situatii neplacute, ca in orice alta afacere. Unul singur a fost incidentul care a marcat oarecum afacerea, si anume furtul unui lot important de marfa. Acest incident a fost dezvaluit in cel mai mic detaliu de acel kit de camere de supraveghere pentru exterior. Camera de supraveghere de exterior cu rezolutie foarte buna si vizibilitate nocturna a reusit sa surprinda numarul de inmatriculare al autoturismului cu care hotii si-au facut aparitia. Dar si cele de interior au ajutat foarte mult la concluzionarea actiunii. O camera de supraveghere instalata in interior a captat nu numai inregistrari video, dar si audio. Multumita acestor echipamente deosebit de eficiente, politia a reusit sa prinda faptasii si sa recupereze bunurile.

In concluzie, daca doriti sa tineti departe orice situatie neplacuta, va recomandam sa accesati magazinul online 1CCTV.ro si sa instalati sisteme de supraveghere video performante la cele mai mici preturi de pe piata. Nu asteptati sa cadeti victima hotilor pentru a recurge la aceasta solutie! Nu lasati pe ultimul plan aceste chestiuni ce tin de o buna securitate!