Vrei sa stii cati bani poti sa imprumuti de la Provident? Foloseste calculatorul pentru un credit nevoi personale!

Vrei sa stii cati bani poti sa imprumuti de la Provident? Foloseste calculatorul pentru un credit nevoi personale!

Un credit nevoi personale, cu valoarea potrivita, poate ajuta pe oricine sa-si duca la bun sfarsit planurile si ideile pe care le are pentru a-si construi o viata mai buna sau, pur si simplu, pentru a-si rezolva problemele aparute subit.

Cu alte cuvinte, cu totii ne putem confrunta, la un moment dat in viata, cu situatii financiare mai putin fericite, cand banii proveniti din salariu nu sunt suficienti pentru indeplinirea anumitor planuri, satisfacerea nevoilor ce tin de calitatea vietii de zi cu zi sau acoperirea unor cheltuieli neprevazute.

In astfel de cazuri, un credit nevoi personale pe termen scurt sau mediu, de tip IFN, de pilda, te poate ajuta sa treci mai repede peste orice obstacol sau, in functie de povestea ta, sa-ti implinesti mult mai usor un vis. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de faptul ca o institutie financiara nebancara, ca orice alta entitate care acorda imprumuturi, face acest lucru cu maximum de responsabilitate, chiar daca deseori conditiile de eligibilitate sunt minime.

Spre exemplu, Provident Financial Romania promoveaza asiduu conceptul de Creditare Responsabila si, ca atare, pe website-ul companiei exista implementat chiar si un calculator (simulator) vizand solicitarea unui credit.

Cu alte cuvinte, pentru a fi constient de suma maxima pe care o poti imprumuta, evitand de la sine riscul de supraindatorare, inainte de a solicita un credit nevoi personale  de la Provident, poti folosi acest calculator astfel incat cererea ta sa fie una realista si realizabila.

„Foloseste calculatorul de credit nevoi personale care iti indica exact perioada de rambursare, tipul de rate si modalitatea in care doresti sa primesti sau sa platesti imprumutul Provident. Prin intermediul acestui simulator de credit, vei putea afla care este valoarea ratei saptamanale sau lunare, in functie de suma pe care vrei sa o soliciti.”

Poti utiliza simulatorul de credite rapide si testa toate functiile acestui calculator, iar ulterior poti solicita creditul potrivit nevoilor si posibilitatilor tale de returnare a banilor (prin completarea formularului online), accesand aceasta pagina.

Conditii minime de eligibilitate pentru un credit nevoi personale Provident:

– persoana majora, cu cetatenie romana;

– venit fix lunar, dovedibil (prin adeverinta de salariu, talonul de pensie sau printr-o interogare de la ANAF, pe care Provident o poate realiza cu acordul tau);

– adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei;

– un numar de telefon valabil (pentru a mentine legatura cu reprezentantii companiei).

Avantajele unui credit Provident:

– sume intre 500 si 20.000 de lei;

– rate fixe saptamanale sau lunare, in functie de tipul imprumutului;

– fara garanti sau garantii;

– informatii clare despre costuri si conditii;

– serviciu optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu.

Daca optezi pentru acest serviciu, primesti banii in maximum 48 de ore si achiti ratele din confortul propriei locuinte. Un reprezentant Provident te va ajuta sa completezi documentele necesare, iti va aduce banii acasa si te va vizita periodic pentru colectarea ratelor, in conditii de maxima siguranta anti COVID-19.

De asemenea, pentru solicitarea unui credit in urma utilizarii simulatorului, alternativ formularului online, poti apela unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75, iar unul dintre reprezentanti te va ajuta cu toate detaliile necesare. Dupa completarea formularului, in cel mai scurt timp, vei fi contactat de catre un reprezentant care iti va sta la dispozitie pentru finalizarea solicitarii tale.