Mesaj socant postat de tatal fetei moarte dupa ce a nascut! Ti se face pielea de gaina. Gheorghe Dinca a….

Mesaj socant postat de tatal fetei moarte dupa ce a nascut! Ti se face pielea de gaina. Gheorghe Dinca a….

Nici n-a trecut o săptămână de când și-au condus fiica pe ultimul drum, că au primit o lovitură îngrozitoare! Părinți Anei Maria, fata din Brăila care a murit după ce a născut, sunt în stare de șoc după ce cineva le-a trimis un mesaj pe rețelele de socializare.

Pe pagina sa de Facebook, tatăl Anei Maria a primit mesaje de la un cont cu numele Ghiorghe Dincă, un cont fals bineînțeles. Textul? Greu de citit și de înțeles! Cu siguranță totul a fost o glumă proastă, care l-a șocat pe tatăl fetei. A publicat un mesaj dur pe rețelele de socializare și vrea ca autoritățile să ia măsuri în acest caz.

„Un tată care își pierde copilul și un nenorocit de om, o mizerie, ce a scris. Hai să îl facem vedetă, poate așa vede cineva să se sesiseze, să-i facem un dosar penal acestui individ”, a scris tatăl Anei Maria. Ulterior a postat și o fotografie în care a arătat că l-a blocat pe acel Ghiorghe Dincă pe Facebook.

tataanamariamesajeghiorghedinca2

Prietenii tatălui Anei Maria au reacționat și ei imediat și sunt revoltați. Cel mai probabil, părinții fetei moarte ar trebui să meargă la poliție pentru a depune o plângere.

Vă reamintim că Ana Maria a murit pe data de 3 noiembrie, după aproape o lună de când devenise mamă pentru prima dată. Tânăra în vârstă de 19 ani s-a stins din cauza septicemiei deoarece după ce a născut o bucată din placentă nu i-a fost curățată din uter, iar aceasta s-a infectat.

Părinții fetei au depus mai multe plângeri, iar Ministrul Sănătății a declarat că a demarat o anchetă și va fi făcut un control la spitalul Brăila. Urmează să se stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat cu tânăra mamă.