Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat și locuiesc împreună:

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat și locuiesc împreună:

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană par să fi îngropat securea războiului. Și nu din orice motiv, ci de dragul copiilor, care au ajuns să resimtă efectele tensiunilor dintre părinții lor. Drept urmare, după nu mai puțin de 80 de procese și plângeri penale, cei doi au ajuns la un consens.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, care au devenit faimoși pentru cât de des au ajuns să se războiască prin tribunale, au decis să treacă peste tensiunile dintre ei, de dragul copiilor. Eduard (9 ani) și Maximus (12 ani) stau mai mult cu tatăl lor, dar au nevoie de o viață în care părinții interacționează într-un echilibru ideal.

Cum s-au împăcat Bahmu și Prigoană
Adriana Bahmuțeanu a explicat că l-a chemat pe fostul soț la mediere, de dragul copiilor. Este o decizie la care a ajuns și după perioada în care a tras mult în urma operației sale, perioadă în care ajutorul lui Prigoană a fost crucial.

„Da, Silviu m-a ajutat foarte mult în această perioadă, i-a plimbat pe copii prin America, prin țară, le-a cumpărat ce au vrut”, a spus Adriana Bahmuțeanu, pentru Click!

Vedeta a precizat și că, de câteva luni, locuiește alături de Silviu Prigoană, din cauza problemelor de mobilitate.

„Silviu nu vorbește cu mine de patru ani. L-am chemat la mediere pentru că această tăcere și necolaborare dintre noi îi afectează foarte mult pe copii”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

În final, Adriana Bahmuțeanu a concluzionat că și-a dat seama de faptul că cel mai important este ca între părinți să existe comunicare. Drept urmare, a recurs la acest pas, în speranța că își va putea ajuta copiii să treacă peste dificultățile divorțului dintre cei doi.