Marcel Ciolacu: „Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de aberaţiile voastre”

Marcel Ciolacu: „Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de aberaţiile voastre”

Marcel Ciolacu a reacționat imediat după ieșirea românilor la proteste. Liderul PSD a transmis că cetățenii s-au săturat de felul în care sunt conduși și de aceea au reacționat așa.

Ciolacu a transmis care este motivul oamenilor pentru care au protestat. PSD-istul a afirmat că românii au ieșit din disperare, din sărăcie şi pentru că s-au săturat de această guvernare şi de aberaţiile ei. Marcel Ciolacu a adăugat că nu trebuie să aruncăm vina de la unul la celălalt, ci să fie regândită din nou lista restricțiilor introduse de Executiv.

„Nu mai încercaţi să vedeţi politizare acolo unde e doar disperare, sărăcie şi silă pentru modul în care guvernaţi!!! Nu pedepsiţi un popor întreg pentru că nu sunteţi voi în stare să închideţi 5 cluburi care nu respectă regulile.

Nu e vina oamenilor că aţi pus statul român în genunchi şi nu sunteţi în stare de nimic!

Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de aberaţiile voastre! Le-aţi distrus locurile de muncă! Le-aţi ţinut copiii fără şcoală! Le-aţi închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile.
Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideţi magazinele!”, a zis Ciolacu.

Liderul PSD susține că nu etse normal nici să aruncăm vina de la unii la alții: „Soluţia nu e cea cu care sunteţi obişnuiţi, aruncarea vinei pe alţii. Soluţia esteregândirea restricţiilor aberante introduse.

Iar, dacă voi nu sunteţi în stare, este momentul ca preşedintele Iohannis, cel care v-a încredinţat această guvernare eşuată, să revină de la plantat copaci şi să-şi asume responsabilitatea!”.

Marcel Ciolacu a încheiat: „Politicienii mă acuză că am spus că voi merge la Biserică de Paşte, desigur respectând toate normele sanitare.

Neomarxiştilor fără Dumnezeu, chiar şi Cancelarul Merkel a recunoscut că a greşit când s-a grăbit să le îngrădească nemţilor acest drept. Treaba voastră e să guvernaţi ţara, nu să rescrieţi Biblia!”.