Jocuri de păcănele ca la aparate pe internet în 2021

Jocuri de păcănele ca la aparate pe internet în 2021

Cei mai mulți clienți ai cazinourilor online obișnuiau să petreacă timp la aparate atunci când nu exista alternativa jocului pe Internet. Astfel, cele mai populare sloturi online coincid cu cele în fața cărora era coadă în agențiile și cazinourile terestre. 

Loading...

Ele pot fi accesate gratis pe site-urile dedicate special păcănelelor, dar și pe platformele operatorilor de jocuri de noroc, unde ai avantajul că poți juca și pe bani reali, deci poți să ieși în câștig. Uneori nici nu e nevoie să faci vreo depunere. De exemplu, primești rotiri suplimentare pentru păcănele Superbet imediat după ce îți validezi adresa de email. 

Sunt numeroase jocuri de păcănele ca la aparate pe internet în 2021. Iată 10 recomandări, pentru relaxare în timpul liber: 

Burning Hot 

Este produs de EGT și oferă câștig maxim de 600 de ori suma jucată. Miza poate fi setată între 0,20 lei și 100 de lei. Jocul cu fructe și șeptari are o grafică simplă, dar plăcută, cel mai important element fiind trifoiul cu 4 foi, simbolul norocului. Nu lipsesc funcția „Gamble” și Jackpot Cards. 

Shining Crown 

Este produs de EGT și oferă câștig maxim de 50.000 de lei. Miza minimă este 0,20 lei, iar cea maximă este de 100 de lei. Simbolul specific este coroana roșie strălucitoare, care se extinde pe toată coloana și înlocuiește celelalte simboluri (mai puțin dolarul și steluța) atunci când pot fi formate combinații câștigătoare. Cele patru Jackpot Cards oferă câștiguri formate din 3, 4, 5 și 6 cifre. 

Flaming Hot 

Este produs tot de EGT și oferă câștig maxim de 1.000 de ori miza. Suma pariată per rundă se încadrează între 0,40 lei și 80 de lei. Combinațiile câștigătoare iau foc instant, imediat după ce stabilizează pe ecran. Efectele grafice 3D sunt deosebite. Și acest joc are funcția Gamble și Jackpot Cards. 

Narcos 

Este produs de NetEnt și oferă câștig maxim de 1.506 de ori miza, care este între 0,20, și 600 de lei. E unul dintre sloturile inspirate din filme, având printre simboluri personaje din serialul de televiziune cu același nume. Animația și coloana sonoră sunt foarte apreciate, ca și funcțiile Walking Wild, Drive-by și Locked Up. 

20 Super Hot 

Este produs de EGT și oferă câștig maxim de 500 de fise. Miza poate fi setată între 0,20 lei și 120 de lei. Vorbim despre un alt joc „incendiar” atunci când se declanșează un câștig. Cel mai important simbol este cifra 7, iar banii obținuți după fiecare rundă pot fi dublați prin „Gamble” 

Sizzling Hot 

Este produs de GreenTube Novomatic și oferă câștig maxim de 200.000  de ori fisa! Poți juca per rotire de la 0,20 lei la 120 de lei. Mulți îl consideră „regele” jocurilor cu șeptari, pentru că o linie umplută cu acest simbol îți bagă în buzunar de 1000 de ori miza. Așadar, dacă joci 1 leu per rundă, o singură rotire poate aduce 1.000 de lei. 

Age of Troy 

Este produs de EGT și oferă câștig maxim de 1.000 de ori miza. Limita inferioară a mizei este 0,20 lei, în timp ce limita superioară este de 120 de lei. Inspirat din tema Războiului Troian, jocul se deosebește de alte sloturi EGT prin rotirile gratuite în care se păstrează simbolul Wild. 

Sweet Bonanza 

Este produs de Pragmatic Play și oferă câștig maxim de 21.000 de ori miza, care poate fi setată între 0,80 lei și 400 de lei. Deși simbolurile sunt reprezentate de tot felul de dulciuri, slotul e recomandat și diabeticilor, pentru că sunt câștiguri în bani cash, nu îl bomboane. 

Montezuma Megaways 

Este produs de WMS și oferă câștig maxim de 12.500 de ori miza, situată în intervalul 1 – 100 de lei. Slotul este relativ recent în ofertele cazinourilor online de pe piața românească, fiind inspirat din miturile aztecilor. Numărul liniilor de plată ajunge la 117.649. Minim trei simboluri Scatter aduc între 12 și 30 de rotiri gratuite. 

Guns’ N Roses 

Este produs de NetEnt și oferă câștig maxim de 1.250 de ori miza. Poți juca minim 1 leu per rundă și cel mai mult 1.000 de lei. Jocul este ca un omagiu adus legendarei trupe rock, ai cărei membri sunt printre simboluri. Coloana sonoră poate fi aleasă dintre hituri (Welcome to the Jungle, Sweet Child OMine, Paradise City, November Rain sau Chinese Democracy).