Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu, a răbufnit – „Toți imbecilii de pe Facebook…” Ce a supărat-o atât de tare:

Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu, a răbufnit –  „Toți imbecilii de pe Facebook…” Ce a supărat-o atât de tare:

Soția lui Andrei Ștefănescu a transmis un mesaj dur persoanelor care îl critică pe artist că și-a pupat copilul înainte de a pleca la spital, după ce a aflat că are COVID-19.

Andrei Ștefănescu a avut un mesaj video pentur fanii săi pe care l-a postat pe Facebook, însă ulterior l-a șters. „Suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Vreau celor care mi-au scris, mii de mesaje am primit astăzi, să le spun că sunt bine și că abia aștept să ies”, a spus artistul în filmuleț. Însă fanii acestuia au început să îl atace pe rețelele de socializare deoarece acesta a afirmat că înainte de a merge la spital, și-a pupat băiețelul.

Atunci, soția cântărețului, Antonia, a lansat un atac dur la adresa internauților care au scris vrute și nevrute despre soțul ei.

„Văd că vuiește presa și FB de indignare proletară fiindcă Andrei Ștefănescu a declarat că și-a pupat copilul înainte să plece din casă, la spital! Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul: fiindcă și înainte să primească telefonul că e pozitiv, îl pupase! Și de dimineață îl pupase, și seara la culcare îl pupase, în fiecare zi! Fiindcă, ce să vezi?! Locuiește în aceeași casă cu copilul și nevasta, nu a picat în clipa aia din lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era și înainte de telefon, și cu o zi înainte, și cine mai știe când, chiar credeți că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul?!”, a scris Antonia Ștefănescu pe social media.

„Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului, dacă era să îi dea virusul, i-l dăduse deja, din clipa în care se infectase el însuși, așa cum posibil i-l dăduse și nevestei, și altora, cu care a intrat în contact, fără să știe că e infectat! Puțin creier și puțină logică, atât e necesar, ca să nu bați câmpii laolată cu toți imbecilii de pe fb, doar puțin! Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere” În schimb, când ești ticălos și prost, și mănânci rahat pe seama nenorocirii omului, Dumnezeu are obiceiul să nu folosească bățul”, a mai scris soția lui Andrei Ștefănescu.

Săptămâna trecută, artistul a aflat că a fost infectat cu SARS-CoV-2, la scurt timp după ce s-a aflat că și Marcel Pavel suferă de COVID-19.