Legea carantinei și izolării. Raed Arafat: Nici nu s-a publicat legea și au și început atacurile împotriva mea

Legea carantinei și izolării. Raed Arafat: Nici nu s-a publicat legea și au și început atacurile împotriva mea

Raed Arafat a avut o reacție pe Facebook după ce Legea carantinei și izolării a trecut de Parlament. El vorbește despre atacurile din ultima vreme la adresa sa: ”Nici nu s-a publicat legea și au și început atacurile împotriva mea”.

„Nici nu s-a publicat Legea și au început atacurile împotriva ei și a persoanei mele parcă eu sunt cel care a scris-o singur, a dezbătut-o singur și a votat-o singur. Legea nu dă puteri supreme nici doctorului Arafat și nici unei alte persoane. Încercările de a spune că tot ce se face în lupta cu acest virus este un abuz și nejustificat, încercând să se lege acest aspect de o persoană sau două, reprezinta o încercare de dezinformare a populației și de a menține în continuare un curent de opinie negativ față de orice acțiune luată la nivel de autorități”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

Raed Arafat subliniază că problema COVID-19 este una complexa fiind necesară conlucrarea între noi toți, autorități și cetățeni.

”Legea nu da puteri supreme nici dr.-ului Arafat si nici unei alte persoane. Doar ca aceasta ne permite sa putem actiona prompt si sa putem lua decizii bazate pe analize si recomandari fara pierdere de timp.

Incercarile de a spune ca tot ce se face in lupta cu acest virus este un abuz si nejustificat, incercand sa se lege acest aspect de o persoana sau doua, reprezinta o incercare de dezinformare a populatiei si de a mentine in continuare un curent de opinie negativ fata de orice actiune luata la nivel de autoritati.

Informarea corectă este foarte importantă
Problema COVID-19 este una complexa fiind necesara conlucrarea intre noi toti, de la autoritati la fiecare individ. Important este informarea corecta si ignorarea minciunilor si a stirilor ce nu pot fi confirmate din surse credibile!”, mai spune Arafat.