Sărbătoare în Bănie! Fotbaliștii Craiovei, întâmpinați de suporteri la revenirea de la Botoșani

Sărbătoare în Bănie! Fotbaliștii Craiovei, întâmpinați de suporteri la revenirea de la Botoșani

Universitatea Craiova a învins FC Botoșani, scor 2-0, în etapa a opta a play-off-ului și a făcut un nou pas important către titlu. La revenirea din Moldova, jucătorii au fost întâmpinați de suporteri.

Târziu în noapte, în proximitatea arenei ”Ion Oblemenco”, fanii și jucătorii au sărbătorit împreună victoria, cu torțe aprinse și cântece.

După meciul de la Botoșani, decis de două lovituri de la 11 metri, transformate de Alex Cicâldău și Gustavo Vagenin, Universitatea Craiova a ajuns la șase victorii consecutive în tot atâtea meciuri disputate de la reluarea Ligii 1.

Formația antrenată de Cristiano Bergodi are, în fruntea clasamentului, un avans de patru puncte față de principala contracandidată, CFR Cluj, care nu a evoluat în această etapă, când urma să întâlnească FCSB, din cauza testului pozitiv la COVID-19 a lui Adrian Păun.

În ultimele două runde, Universitatea Craiova joacă la Giurgiu, cu Astra, și cu CFR Cluj, pe teren propriu, meci ce se poate disputa cu trofeul pe masă, dacă formația lui Dan Petrescu obține maximum de puncte în următoarele două partide, cu FCSB și FC Botoșani.