Gabriel Cotabiță, internat de urgență la spital. ,,Nu s-a mai putut ține pe picioare”

Gabriel Cotabiță, internat de urgență la spital. ,,Nu s-a mai putut ține pe picioare”

Cântărețul Gabriel Cotabiță a fost internat de urgență în spital, după ce săptămâna trecută s-a simțit rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urmă cu o săptămână, în timp ce se pregătea pentru următorul proiect muzical, Gabriel Cotabiță s-ar fi simțit extrem de rău și a mers la spital.
De atunci, cântărețul este internat în spital și monitorizat de cadrele medicale. Acesta a fost absent câteva zile de pe rețele de socializare, fapt ce i-a îngrijorat pe cei apropiați. Starea sa pare că s-a îmbunătățit.

La vârsta de 65 de ani, Gabriel Cotabiță a trecut prin situații medicale nefericite. În urmă cu șase ani, cântărețul a ajuns la spital după ce a suferit un infarct, care i-a schimbat foarte mult viața. Din această cauză, el a ales să se retargă din lumina reflectoarelor.

La începutul anului 2021, acesta a ajuns la spital din cauza infecției cu coronavirus. După ce situația sa s-a îmbunătățit, artisul a oferit câteva declarații.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa.

Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.”