Cum să alegi cele mai bune cote la pariuri în fotbal?

Cum să alegi cele mai bune cote la pariuri în fotbal?

În cazul în care te întrebi cum poți afla care sunt cele mai bune cote la pariuri pe fotbal, va trebui să iei în calcul câteva aspecte extrem de importante. Printre acestea menționăm: compararea cotelor   mai multor agenții și/ sau platforme online, jocul regulat și observarea avantajelor pe o perioadă mai lungă de timp și chiar jocul pe betting exchange.  Pentru a testa cel puțin două alternative de joc recomandăm Betfair pariuri fotbal. 

Un rol important în succesul oricărui demers și în a avea un joc echilibrat și cu mai multe șanse de profit, este recomandat să îți faci cât mai bine analizele biletelor pe care le joci și să îți definești în timp o strategie proprie. 

Cum să alegi cele mai bune cote la pariuri în fotbal? 

În cazul în care pentru tine nivelul cotelor este un aspect extrem de important  atunci când pariezi în fotbal, va trebui să iei în calcul următoarele aspecte. 

  1. Care variantă de joc este mai avantajoasă, online sau offline

Cu siguranță dacă ai jucat cel puțin o dată la pariuri online, nu te vei întoarce într-o agenție stradală decât pentru socializare. Avantajele de joc și bonusurile oferite cu ocazia deschiderii contului sau a unui campionat de fotbal important sunt în avantajul tău. Acest aspect va influența și felul în care privești cotele. 

  1. Deschide conturi și joacă simultan la mai multe agenții

Fie ca preferi agențiile stradale, fie pariurile sportive online, pentru a te convinge, va trebui să încerci și să testezi cât mai multe dintre formele populare pe piață. Care agenție îți oferă în mod constant șanse de a obține un profit mai bun atunci când câștigi, alege-o ca favorită. 

  1. Alege agenția sau platforma de pariuri sportive cu cele mai bune cote pe fotbal

Dacă fotbalul este tipul de sport pe care preferi să-l joci cel mai des, analizează și compară opțiunile în funcție de cotele oferite la fotbal. Alege varianta care îți asigură cel mai frecvent cele mai bune cote pe fotbal. 

  1. Pentru cote nereglementate de agenție, alegebettingexchange 

În cazul în care vrei să dai cote sau să alegi singur cotele care te avantajează, încearcă și varianta betting exchange. Aceasta funcționează ca o bursă de pariuri sportive, la care poți contribui și tu cu oferta ta. 

  1. Alege informat

Pentru că internetul și agențiile abundă de „cunoscători și experți în ponturi și trucuri”, pentru a găsi cele mai bune cote la pariuri în fotbal, alege să fii rezervat și consultă doar ponturi fotbal din surse autorizate.    

Atunci când ai ceva experiență și cunoști bine toate aspectele importante ale analizei plasării unui bilet, nu doar cotele sunt importante, ci și șansele de câștig, payout-ul și alte comisioane implicate de retragerea profitului. Betfair – platforma de pariuri sportive și fotbal oferă opțiuni unice și interesante. 

Nu uita ca pariurile sportive pentru fotbal implică riscuri. Joacă responsabil și echilibrat, numai pe platforme licențiate. Pariurile sportive pe fotbal sunt doar pentru cei care cu vârsta peste 18 ani.