Cum câştigi lupta împotriva celulitei

Cum câştigi lupta împotriva celulitei

Dacă întrebi o femeie ce o nemulţumeşte cel mai mult la corpul ei sunt mari şanse să îţi spună că îşi detestă celulita. Statisticile arată că 90% dintre femei se confruntă cu inesteticul aspect de coajă de portocală. Dacă în lupta împotriva celulitei nu incluzi şi tratamente de remodelare corporală, sportul şi alimentaţia echilibrată nu o fac să dispară. Care e soluţia?

Dacă ai încercat toate metodele din lume şi nimic nu a funcţionat, specialiştii Noblezza Beauty Clinique îţi recomandă Velashape II, metoda care dă garantat cele mai bune rezultate. Aparatul îmbină 4 tehnologii: radiofrecvența bipolară, infraroșu, vacuum pulsat și masajul cu role mecanice, pentru rezultate rapide, încă de la prima ședință. Astfel, în cadrul unui tratament, te bucuri de beneficiile a 4 terapii ultra-performante.

Ce promite Velashape II?

 În industria de remodelare corporală, Velashape II nu are nevoie de nicio prezentare. Rezultatele pe care te ajută să le obţii vorbesc de la sine. Acest tratament celulită este total non-invaziv, reduce vizibil celulita şi previne apariţia ei, redă fermitatea pielii şi stimulează drenajul limfatic local. Pielea devine netedă, tonifiată şi eliberată de centimetri în plus.

nobl2

Cine a scăpat de celulită cu Velashape II?

Velashape II este cel mai faimos tratament celulită, la care recurg vedetele de la Hollywood. Victoria Beckham, care are propriul terapeut, şi-a cumpărat un aparat pentru acasă. Cameron Diaz a recunoscut că picioarele sale arată atât de bine deoarece nu chiuleşte niciodată de la şedinţele de Velashape II.

După ce au venit la Noblezza, Alice Peneacă, Alina Puşcău, Gabriela Iliescu, Magda Pălimariu s-au convins că Velashape II este pe bună dreptate metoda numărul 1 în lume care tratează şi previne apariţia celulitei. În plus, îi conferă pielii fermitate. Braţele, picioarele sau abdomenul devin parcă sculpate în urma acestui tratament, iat celulita devine din ce în ce mai puţin vizibilă . Metoda este sigură şi non-invazivă