Sorina s-a filmat și a transmis un mesaj fostei sale familii din România. Fetița, supărată pe foc pe familia Șărămăt din Baia de Aramă: „Vă rog să nu mai ziceți prostii pentru că…”

Sorina s-a filmat și a transmis un mesaj fostei sale familii din România. Fetița, supărată pe foc pe familia Șărămăt din Baia de Aramă: „Vă rog să nu mai ziceți prostii pentru că…”

Din America, Sorina, fetița adoptată din Baia de Aramă, a transmis un measj pentru asistenții maternali care au crescut-o.

Sorina, femeia care a fost crescută în Baia de Aramă de familia Șărămăt și apoi adoptată de familia Săcărin din Statele Unite ale Americii, a transmis un measj video pentru asistenții maternali care le-au crescut pe ea și pe sora ei de când erau bebeluși.

„Doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămăt,
Mulţumesc că m-aţi crescut până la 8 ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine.

Mă cheamă şi pe mine Săcărin şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită“, spune fata în filmuleţul publicat pe Facebook pe o jurnalistă.

La mai bine de trei luni de când Sorina și-a luat zborul către America, însoțită de soții Secărin, noii ei părinți, familia Șărămăt continuă să spere că fetița de 8 ani pe care ei au crescut-o în ultimii 7 ani se va reîntoarce în vila familiei din Baia de Aramă.

”Cu toții o așteptăm oricând, măcar să ne sune, să vorbească cu Andreea, sora ei, care se topește de dorul Sorinei… Noi ne punem toată nădejdea în judecători și în avocatul nostru, care vor demonstra că adopția este nulă din cauza falsurilor depuse la dosar”, ne-a declarat Mariana Șărămăt.