A ajuns acasă și a văzut că soția lui este cu alt bărbat. Ce le-a făcut ca să se răzbune este CRUNT

A ajuns acasă și a văzut că soția lui este cu alt bărbat. Ce le-a făcut ca să se răzbune este CRUNT

Un medic veterinar din Rusia și-a înjunghiat mortal soția și și-a castrat cel mai bun prieten, după ce i-a surprins pe aceștia făcând sex.

Vladimir Sidorov, un rus în vârstă de 35 de ani și-a surprins soția întrețiând relații sexuale cu cel mai bun prieten al său. El a luat un cuțit și și-a înjunghiat de mai multe ori soția, de 31 de ani, apoi i-a tăiat organele genitale celeui mai bun prieten, în vârstă de 32 de ani. Femeia și bărbatul și-au pierdut viața.

După ce a comis crimele, medicul veterinar a sunat la poliție și și-a recunoscut faptele. În ziua respectivă, Vlamir a rămas cu copiii acasă, în timp ce soția sa i-a spus că merge în vizită la o prietenă care a născut recent. Cel mai bun prieten a lui Vladimir trebuia să o ducă pe femeie cu mașina. Bărbatul a simțit că ceva nu este în regulă și a mers acasă la prietenul lui, pe care l-a surprins în ipostaze intime cu soția lui. Atunci a luat un cuțit și i-a înjunghiat mortal pe aceștia, nu înainte de a-i tăia prietenului organele genitale, scrie Daily Mail.

 

Sursa