WellCode Recenzii: un cursant vorbeste despre cum si-a schimbat viata pe parcursul mentoratului

WellCode Recenzii: un cursant vorbeste despre cum si-a schimbat viata pe parcursul mentoratului

”Totul tine de tine!” – este motto-ul pe care Albert si l-a insusit pe parcursul programului de mentorat WellCode. Tanarul a invatat sa-si asume responsabilitatea greselilor, sa descopere strategii cu ajutorul carora sa le depaseasca si sa se bucure de rezultate.

Pentru ca este un program de mentorat, nu un curs oarecare, WellCode isi propune nu doar sa invete cursantii notiuni teoretice, ci si sa-i programeze pentru reusita. Astfel, din ce in ce mai multi cursanti vorbesc despre schimbarile survenite pe parcursul mentoratului, atat la nivel personal, cat si profesional.

Albert, un tanar in varsta de 26 de ani, a vorbit in cadrul unei sesiuni de WellCode Recenzii despre experienta personala. Tanarul a marturisit ca a ales sa se inscrie dupa ce a urmarit activitatea WellCode de pe YouTube, in ideea de a face bani si de a se reorienta profesional.

”Sunt Albert. Am 26 de ani si fac parte din programul de mentorat al celor de la WellCode de ceva timp. Dorinta mea de a deveni programator a aparut in urma cu 2 ani. In perioada aceea eram in Germania, eram inscris si la o facultate in Sibiu, insa stiam ca diploma pe care urma sa o obtin nu era tocmai in domeniul in care eu mi-as fi dorit sa activez. Din dorinta de a face o schimbare, m-am indreptat catre domeniul IT. Prima mea motivatie a fost reprezentata de castiguri. Intre timp, am descoperit si multitudinea de beneficii ale acestui domeniu”, a povestit acesta in preambulul testiomianului postat pe YouTube.

Desi a plecat la drum motivat de gandul de a face bani, tanarul recunoaste ca, pe parcursul mentoratului, a descoperit ca domeniul IT iti ofera mult mai mult decat beneficii materiale. Albert subliniaza motivele pentru care a ales sa urmeze programul WellCode. Tanarul a dezvaluit care au fost atuurile cu care programul fondat de Petru Trimbitas l-a facut sa-l aleaga, din multitudinea de cursuri de programare existente pe piata.

”Sunt foarte multe cursuri din care ai putea sa inveti mai multe despre acest domeniu. Pentru mine, in acea perioada, cea mai buna alegere a fost WellCode, pentru ca mi-a permis sa urmez cursul online, in ritmul meu si cu un grup de sprijin, care sa ma ghideze pe parcurs. Am ajuns sa inteleg, de-a lungul timpului, ca este foarte important cum iti pui bazele in ceva nou. Dupa ce am inceput sa urmaresc activitatea WellCode de pe YouTube, am ales sa accept sfatul lor si sa incep modulul gratuit. La inceput, nu-mi venea sa cred ca scriu primele mele linii de cod, iar dupa finalizarea modulului gratuit m-am inscris si la o sedinta de consultanta, in urma careia am decis sa incep acest proces alaturi de ei”, a povestit Albert, in cadrul sesiunii de WellCode Recenzii.

Mentoratul WellCode se dovedeste pentru cursanti nu doar un curs de programare in IT, ci si de programare mentala. Albert, ca multi altii, confirma ca, pe parcursul mentoratului, a ajuns sa-si schimbe filosofia de viata si a inteles cat de importante sunt igiena somnului si un program bine stabilit:

In cadrul programului, am descoperit cat de importante sunt odihna, organizarea, determinarea si ce este perseverenta cu adevarat. Am intampinat probleme pe care nu stiam sa le rezolv, iar primul meu instinct a fost sa renunt. Au fost momente in care chiar am amanat rezolvarea unei probleme, careia nu-i dadeam de cap. In acest moment, am constientizat cat de mult a contat sprijinul mentorilor pentru ca, amanand, o sa risti sa-ti faci un obicei din asta. Experienta mea este in plina desfasurare. In fiecare zi invat ceva nou, ma dezvolt. Si nu doar in a invata sa scriu cod, ci si pe plan personal, pentru ca zilnic esti supus anumitor frustrari pe care trebuie sa le depasesti. Intr-un final, le vei depasi si asta doar cu ajutorul mentorilor. Fiecare zi petrecuta pe platforma este o zi in care te schimbi putin cate putin, ti se schimba mindset-ul si usor-usor simti ca realizezi ceva incet, dar sigur.”

Organizarea despre care vorbesc cursantii transpare in orice element al programului de mentorat WellCode, fiind un exemplu pentru acestia. Invatarea prin puterea exemplului este puternica si functioneaza la orice varsta, iar WellCode este un model demn de urmat.

Te ghideaza si de educa, lasandu-ti, totusi, libertatea de a explora si de a invata din experienta proprie: ”Structura programei: informatiile teoretice, call-urile de mindset, call-urile tehnice – arata cat de organizat este programul si cat de mare este implicarea membrilor WellCode. Eu il vad ca pe un program complex, in care nu simti ca cineva te limiteaza. Ai posibilitatea sa-ti dozezi efortul depus. Intr-un final, totul tine de tine!”

Intra pe site-ul WellCode, consulta oferta programului de mentorat, urmareste si citeste mesajele fostilor si actualilor cursanti lasate pe paginile de WellCode Recenzii si WellCode Pareri. Dupa ce ti-ai format o parere si ti-ai starnit curiozitatea, programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii WellCode. Nu ezita sa dai viata visului tau de a deveni programator! Totul tine de tine!