Vremea în weekendul 9-10 octombrie 2021. Ce au anunțat meteorologii?

Vremea în weekendul 9-10 octombrie 2021. Ce au anunțat meteorologii?

Vremea în weekendul 9-10 octombrie 2021. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada următoare. Iată cum va fi vremea în acest weekend!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorlogie, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele specifice perioadei, apoi vor reveni la normal, conform prognozei pentru următoarele patru săptămâni, realizată de meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

ANM mai anunță că, regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Mediile valorilor termice se vor situa ușor sub cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Totodată, cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în limitele climatologice ale intervalului, la nivelul întregii țări.

În acest weekend, în Capitală, cerul va fi variabil cu unele înnorări, iar vântul va avea temporar intensificări, cu rafale de cel mult 28 km/h. Temperatura maximă va fi de 12 grade. Șanse de precipitaţii scăzute. În cursul nopții, cerul va fi mai mult noros, cu o maximă a temperaturii de 6 grade celsius, iar șansele de precipitații vor fi scăzute.