Vremea în mini-vacanţa de Sf. Andrei – 1 Decembrie 2021. Prognoza meteo completă

Vremea în mini-vacanţa de Sf. Andrei – 1 Decembrie 2021. Prognoza meteo completă

Administrația de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în următoarele săptămâni. Iată cum va fi vremea de Sfântul Andrei și de 1 decembrie!

Iată cum va fi vremea în mini-vacanţa de Sf. Andrei- 1 Decembrie!

Prognoza meteo în mini-vacanţa de Sf. Andrei- 1 Decembrie 2021
Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în mini-vacanța de Sf. Andrei- 1 Decembrie 2021, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendință ușor deficitară, în cea mai mare parte a țării, anunță meteorologii.

Valorile temperaturilor înregistrate în această perioasă nu vor depăși 4 sau 6 °C în cea mai mare parte țării iar în zona montană vor fi temperaturi scăzute.
Astfel, precipitațiile din acest interval vor fi normale pentru această perioadă, arată prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Potrivit ANM, după valul de aer cald din țara noastră, în următoarele patru săptămâni temperaturile vor scădea în toate regiunile. Frigul se va intensifica și mai mult în a doua parte a intervalului și vor apărea și precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.