Vă tentează pictura pe numere? Încercați versiunea de la Pictorul Fericit

Vă tentează pictura pe numere? Încercați versiunea de la Pictorul Fericit

Pictura pe numere a devenit una din activitățile preferate de cei mici și mari. Presupune a așterne pe pânza din bumbac, cu maximă precizie, culorile. Un tablou perfect este rezultatul și totul este mai simplu decât pare. Asta pentru că pânza este schițată în prealabil și numerotată.

Corespondența culoare-număr este de ajuns

Pentru a picta este de ajuns să faceți o simplă corespondență, între culori și numere. Iar tot ce vă este necesar să pictați găsiți în set, în kitul de pictură la Pictorul Fericit. Vorbim despre un e-shop, probabil cel mai bun magazin de materiale de pictura din Romania. Deține zeci de modele de pictură pe numere, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Să comandați un astfel de kit este simplu și rapid. Dincolo de pictura în sine, aceasta este o experiență bazată pe creativitate. Dezvoltă abilități diverse și este poate unul din cele mai interesante proiecte de tip do it yourself despre care veți auzi și pe care le veți încerca.

Pentru copii, pictura pe numere poate fi startul în a îndrăgi arta

Copiii sunt atrași de tehnologie, de ecrane și asta poate duce în timp la dezvoltarea unei forme de autism. Specialiștii vorbesc despre autismul digital și este o îngrijorare pentru orice părinte. Desigur, vă veți gândi cum să atrageți pe cei mici într-o altfel de activitate care să pară la fel de interesantă? Ei bine, pictura pe numere poate fi una în idei.

La Pictorul Fericit veți găsi pictura pe numere pentru copii. Aceasta are tematică potrivită pentru copii și cu grad de dificultate potrivit pentru începători. Acesta poate fi momentul în care cei mici devin mai curioși despre artă și în mod special despre pictură, sunt atrași și prin curiozitatea specifică vârstei își vor dori să realizeze 100% cu efort propriu un tablou. Satisfacția este cu atât mai mare, cu cât tabloul poate fi decorațiune perfectă în camera lor.

Cât vă costă această experiență

Un kit practic conține pânza de bumbac tratată și întinsă pe șasiu, gata să fie utilizată, precum și setul de culori și pensule. În oferta de la Pictorul Fericit costă 150 de lei sau 99 de lei dacă preferați pe cele fără șasiu. Pentru cele de copii veți scoate din buzunare 120 de lei, fiind tablouri mai mici, însă au în set de asemenea toate accesoriile necesare pentru a da start picturii de îndată.

Iar dacă vă întrebați cum puteți comanda descoperiți e-shopul pictorulfericit.ro. Puteți lua contact și telefonic cu echipa sau dacă sunteți din Suceava puteți prelua comanda direct de la sediul lor.

Încercați pictura pe numere și nu veți regreta. Este o modalitate practică și creativă, un mod interesant de a vă petrece timpul, poate chiar alături de cei dragi, pictând împreună. Pe măsură ce avansați și vă doriți să experimentați mai mult regăsiți la aceeași sursă și alte accesorii pentru pictat, pânze albe sau negre, seturi de culori și pensule diverse.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540