Un nou focar de coronavirus: O primărie din Prahova a fost închisă

Un nou focar de coronavirus: O primărie din Prahova a fost închisă

O primărie din judeţul Prahova a fost închisă timp de o săptămână, după ce patru angajaţi au fost diagnosticaţi cu coronavirus.

Primăria comunei Puchenii Mari din judeţul Prahova şi-a suspendat activitatea timp de o săptămână, până pe data de 6 august. Decizia a fost luată după ce patru angajaţi au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Anunţul privind suspendarea activităţii Primăriei Puchenii Mari a fost făcut pe pagina de Facebook a instituţiei.

”Dat fiind că 4 persoane din cadrul Primăriei Puchenii Mari au fost depistate pozitiv cu COVID-19, pentru protejarea contribuabililor, am hotărât să sistăm activitatea până pe 6 august 2020. Sperăm să ne reîntâlnim cu dumneavoastră după data de 6 august fără alte evenimente majore şi totodată dorim să le adresăm colegilor noştri urări de însănătoşire grabnică” au transmis oficialii Primăriei Puchenii Mari.

Aceştia mai precizează că cei interesaţi îi pot contacta pe funcţionarii instituţiei pe adresa de e-mail a Primăriei sau pe Facebook.

Numărul de cazuri din Prahova, în creştere
Numărul de infectări cu SARS-COV-2 în judeţul Prahova a crescut în ultimele zile. Acest judeţ primele locuri în ceea ce priveşte numărul de cazuri nou diagnosticate.

Joi, în acest judeţ, au fost înregistrate 78 de noi cazuri de îmbolnăvire. De la începutul epidemiei, la nivelul judeţului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 1.873 de persoane. Dintre acestea, 229 au fost declarate vindecate şi externate, iar 79 au decedat.