Ultima oră! Panică în aer la bordul unui avion plin cu români! Pasageri în pericol. Ultimele informații de la fața locului

Ultima oră! Panică în aer la bordul unui avion plin cu români! Pasageri în pericol. Ultimele informații de la fața locului

Panică în aer la bordul unui avion plin cu români! Pasageri în pericol. Ultimele informații de la fața locului. Clipe de coșmar:

Zeci de români au trecut prin glipe îngrozitoare într-un avion după ce o femeie a făcut infarct la doar 30 de minute de la decolare. În cele din urmă avionul a aterizat de urgență pe aeroportul din Pisa, Italia. Potrivit dcnews, avionul se deplasa de la București la Madrid.

Femeia a fost preluată de urgență de paramedicii italieni. Potrivit stiripesurse.ro, este vorba despre o cursă București – Madrid, care a ajuns într-un final la destinație cu peste 3 ore întârziere. Nu se ştie momentan care este starea femeii.

Acesta nu este singurul accident de acest fel din ultima perioadă, și ieri a avut loc o situaţie alarmată pe aeroportul Otopeni. Un avion cu 145 de persoane la bord a aterizat de urgenţă pe aeroportul Otopeni. Au fost invocate probleme tehnice.

Știre în curs de actualizare.

CITEȘTE ȘI:

Anca Serea povestește amănuntele neștiute despre coșmarul pe care l-au trăit în avion. A recunoscut: ,,Simt că nu pot pur și simplu fizic…”

Anca Serea a mărturisit pentru libertatea.ro faptul că fobia nu o lasă să călătorească prea mult cu avionul, și aceeași fobie a chinuit-o atunci când Adrian a făcut o surpriză familiei – o călătorie la Roma. Dar zborul a fost unul cu peripeții. În prezent se pare că Adrian pregătește o nouă excursie în Amsterdam, cu ocazia aniversării a doi ani de căsnicie, și acum caută soluții pentru ca Anca să suporte mai bine deplasarea.

Iată ce a povestit Anca Serea despre zborul la Roma:

,,Adi mi-a făcut o surpriză, a luat bilete să mergem la Amsterdam, pentru că eu nu am văzut orașul. Vom merge acolo 5 zile. Copiii rămân acasă pentru că au școală, nu vrem să le întrerupem programul. Va fi o plimbare așa, romantică. Lucrurile materiale deja nu mai sunt atât de importante în cazul nostru, poate erau la început, nu știu, mă supăram dacă nu îmi lua nu știu ce floare.

Adi s-a uitat în week-end la niște bilete business și ne gândeam să împărțim zborul în 2 călătorii și să luăm 2 avioane. Din păcate pentru bugetul nostru, am început să călătoresc doar business, pentru că ultima oară a fost un zbor îngrozitor, înfiorător, s-a depresurizat avionul, mă rog, a căzut copilul din brațele mamei. A fost o cursă neplăcută. Eram cu toții, plecam la Roma, zborul foarte de dimineață, și eu m-am dus la toaletă. Moise (n.r. un an și 5 luni) are o perioadă când nu stă cu nimeni. Nu am putut să intru cu copilul mic în toaleta avionului și, la un moment dat, a fost o depresurizare, eu nu am mai putut să mai deschid ușa la toaletă. Am ieșit cumva, mi-am dat seama că nu e ok, mama era pe locul stewardesei din spatele avionului, copilul era cumva așa în cădere. Am început să țip la Adi care era în partea cealaltă a avionului, stewardesa nu putea să ajungă să ne ajute cu nimic pentru că regula este că atunci când e un zbor periculos toată lumea să stea în centuri. S-a creat un mic haos și o mică panică. Am avut foarte multe turbulențe pentru că la Roma era furtună și ploaie. A fost un zbor urât.

Mi s-a părut ca fiind un minut, dar probabil că în 30 -40 de secunde totul a fost ok. Ni s-a explicat că din cauza faptului că a zburat un avion de mai mari dimensiuni ca al nostru, s-a creat o denivelare practic și noi mergeam pe urmele lui. Și atunci am coborât mult de tot, nu știu dacă este o explicație logică, dar asta a fost.

E clar că zborurile astea îmi umbresc toată fericirea și toată plăcerea. Adi a fost plecat în L. A. , trebuia să plec și eu cu el și chiar mi-am cerut scuze că n-am putut să îl însoțesc. Sincer simt că nu pot pur și simplu fizic”.