Trotineta electrica – noul vehicul electric personal perfect pentru deplasarile urbane

Trotineta electrica – noul vehicul electric personal perfect pentru deplasarile urbane

Marile orase sunt din ce in ce mai aglomerate, iar traficul este, cel mai adesea, infernal. Asta si pentru ca foarte multe persoane decid sa parcurga drumul pana la birou folosind masina personala. Este adevarat ca un autovehicul personal iti ofera mai mult confort si intimitate, insa „te costa” timpul pierdut la semafor sau blocat pe cate o artera supraaglomerata.

Studiile din ultimii ani arata ca bucurestenilor le trebuie, in medie, 45 de minute pentru a ajunge la locul de munca. Daca mai adunam si cele 45 de minute necesare pentru intoarcere, vom realiza ca acest timp este aproximativ egal cu cel in care poti ajunge de la Bucuresti la Pitesti si inapoi, intr-o zi cu trafic normal.

90 de minute zilnic reprezinta destul de mult timp petrecut in trafic, timp pierdut, pe care il poti petrece alaturi de familie, mergand la un film sau citind un sfert de carte.

Pe langa timpul pierdut, un trafic aglomerat produce si foarte multa poluare, care duce la aparitia foarte multor boli, cum ar fi: alergii, probleme pulmonare, probleme ale cailor respiratorii si chiar cardio-vasculare.

Desi este destul de greu sa ne schimbam stilul de viata, comod, de pana acum, un prim pas a fost facut. Pe piata au aparut foarte multe alternative la transportul cu autovehiculul personal. Piata vehiculelor electrice de mici dimensiuni (trotinete, biciclete, monociclu, skateboard) este in continua crestere si foarte multi tineri adopta acest mod de deplasare. Utilizand un vehicul electric de mici dimensiuni te poti strecura mai repede prin trafic sau il poti lua in alte mijloace de transport in comun, astfel incat timpul de deplasare sa fie redus considerabil.

Cel mai popular mijloc de transport electric din marile orase este trotineta electrica. Cu un astfel de vehicul personal poti parcurge toata distanta pana la locul de munca sau poti mixa deplasarea pe trotineta cu deplasarea intr-un metrou, tramvai sau autobuz.

Pe langa faptul ca iti permite sa te deplasezi rapid, este economica, ecologica si versatila.

In general, o trotineta electrica este preferata deoarece are autonomie destul de mare, viteza recomandata de deplasare de pana la 25 km/h, este compacta si poti merge pe pistele destinate bicicletelor. Sistemul de foldare foarte bine pus la punct iti permite sa urci cu usurinta in alt mijloc de transport.

Airmotion.ro, magazinul online care comercializeaza o gama variata de vehicule electrice, propune un brand premium de trotinete electrice, Inokim. Sub acest brand gasim modele de trotinete perfecte pentru deplasarea prin oras, dar si modele destinate iesirilor off-road. Trotinetele electrice Inokim sunt perfect adaptate pentru o deplasare rapida pe distante scurte sau medii, dar si pentru o portabilitate excelenta. Inokim este o adevarata resursa de timp.

Brandul Inokim este recunoscut la nivel international, iar feedback-ul oferit de cei care o utilizeaza de peste 5 ani este unul pozitiv. Inokim este trotineta electrica pe care o poti folosi o perioada indelungata, fara sa iti faca „surprize neplacute” in trafic.

img2-inokim-light2-trotineta-electrica-airmotion-alecoair

Inokim Light 2 este una dintre cele mai frumoase si elegante trotinete, perfecta pentru deplasarile urbane. Disponibila intr-o gama variata de culori (alb, negru, verde, orange, albastru), este dorita atat de barbati, cat si de femei.

Trotineta electrica Inokim Light 2 este atractiva, usoara, portabila, manevrabila. Poti urca cu ea in lift sau o poti depozita chiar si sub birou.

Are functie de pilot automat si trei trepte de viteza selectabile din meniu. Un display digital, cu trei nivele de luminozitate, care afiseaza clar viteza, distantele parcurse sau nivelul bateriei. Bateria Litiu-Ion, de 36V, la o incarcare totala, asigura o autonomie de aproximativ 25-30 km. Distanta parcursa depinde, insa, si de tipul de carosabil, greutatea pasagerului, stilul de condus sau temperatura exterioara.

Motorul de 350W este extrem de „sprinten” chiar si la urcarile in panta. Rotile pneumatice de 8,5 inci ofera stabilitate si confort pana si pe zone mai denivelate.

Este prevazuta cu frana tambur, sistem de iluminat fata-spate si stop pe frana, toate acestea pentru o mai mare siguranta a pasagerului.

Si o femeie poate sa transporte cu usurinta trotineta Inokim Light 2 pliata, deoarece este construita din aluminiu, iar greutatea sa este de 13,5 kg.

Cu Inokim Light 2 deplasarea prin traficul aglomerat devine o joaca de copii, iar timpul castigat si petrecut alaturi de cei dragi sau dedicandu-l hobby-ului tau, este nepretuit!

Reproiecteaza-ti timpul cu cele mai interesante vehicule electrice urbane!