Simona Halep, veste uriașă! S-a aflat acum totul public

Simona Halep, veste uriașă! S-a aflat acum totul public

Simona Halep, 28 de ani, a cucerit în cariera sa 20 de titluri WTA, dintre care două de Grand Slam. Site-ul WTA i-a făcut o bucurie enormă campioanei noastre, publicând un material de excepție.

Bucurie enormă pentru Simona Halep. Ce mesaj a apărut acum pe site-ul WTA
Cariera Simonei Halep a fost prezentată într-un articol postat pe site-ul oficial al WTA, care conține 21 de imagini sugestive realizate de-a lungul timpului. De la victoria împotriva Elenei Bogdan, în turneul junioarelor de la Roland Garros în 2008 până la memorabilul succes de la Wimbledon, când a surclasat-o pe Serena Williams, sunt prezentate pas cu pas cele mai importante momente din cariera campioanei noastre. WTA recunoaște astfel marile valori ale tenisului mondial, iar Simona Halep și-a câștigat pe deplin locul în galeria celebrităților. La 28 de ani are tot ce își poate dori un sportiv de mare performanță. Mai e loc și de o prezență la Jocurile Olimpice, rămâne de văzut dacă Tokyo 2020, transformat în Tokyo 2021 va avea loc anul viitor.

Simona Halep, locul 2 WTA, nu a mai disputat un meci oficial de pe 22 februarie, când a învins-o pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai.

Simona Halep s-a alăturat inițiativei lui Ștefan Mandachi, la Suceava
Omul de afaceri sucevean Sorin Mandachi a inițiat o campanie umanitară prin care dorește sprijinirea Spitalului Județean Suceava, în această perioadă greu încercată. Demersul său are succes, din moment ce mari personalități se alătură inițiativei sale. Prima gimnastă din lume care a primit nota 10, Nadia Comăneci, s-a implicat personal în această campanie, iar acum Mandachi a anunțat cu bucurie că un alt star al sportului mondial vine în ajutorarea medicilor suceveni. Simona Halep a donat câteva obiecte personale de suflet, care vor fi scoase la licitație pentru obținerea fondurilor necesare.

„O nouă mega surpriză pentru Suceava din partea unui simbol al României. Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Obiectele super-valoroase au fost oferite campaniei www.1cm.ro, la inițiativa Nicoletei Negură, care le-a primit de la tatăl Simonei Halep, în scop umanitar. Prima tentație a fost să le păstrez eu (și să donez la Crucea Roșie o sumă de bani) dar e clar că nu e momentul acum: Suceava are mai mare nevoie de ele și am convingerea că se va găsi un cetățean să ofere o sumă consistentă pe aceste obiecte ”, a scris Mandachi în postarea sa de pe Facebook.

Licitația care se desfășoară pe site-ul www.1cm.ro și pe pagina de socializare a omului de afaceri, se va încheia pe 24 aprilie, la ora 23:59.