S-a descoperit cutia neagră a avionului prăbușit. Dan Petrescu ar fi cerut întoarcerea pe aeroport

S-a descoperit cutia neagră a avionului prăbușit. Dan Petrescu ar fi cerut întoarcerea pe aeroport

Autoritățile au găsit cutia neagră a avionului pilotat de către Dan Petrescu. Miliardarul ar fi cerut întoarcerea pe aeroport.

După două zile de la tragedia de la Milano, s-a găsit cutia neagră a avionului pilotat de Dan Petrescu. În teribilul accident au murit opt oameni.

Anchetatorii au descoperit faptul că miliardarul ar fi cerut întoarcerea pe aeroportul din Linate.
Opt persoane, dintre care șapte români, au decedat duminică într-un grav accident de lângă Milano. Atunci, un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o clădire părăsită aflată în curs de renovare.

Anchetatorii vor să găsescă cât mai multe indicii care să ducă la cauza care ar fi generat problema avionului și implicat prăbușirea. În urmă cu scurt timp a fost recuperată cutia neagră a aparatului de zbor, iar specialiștii au analizat pas cu pas fiecare moment de dinaintea tragediei uriașe.

Dan Petrescu a fost întrebat de controlorii de trafic de ce a deviat de la traseu, iar el le-a răspuns că într-adevăr a deviat. Bărbatul a cerut întoarcerea avionului pe aeroportul din Linate. Doar câteva secunde au mai durat ulterior până când avionul s-a prăbușit la sol producând o explozie urmată de un incendiu violent.

Pentru persoanele aflate la bord nu s-a mai putut face nimic. Pasagerii au fost găsiți morți carbonizați în urma exploziei.

Dan Petrescu a lăsat în urma lui o avere imensă. El a fost considerat unul dintre cei mai bogați români din țară. Petrescu are numeroase afaceri care i-au adus miliarde în conturi, iar printre cele mai cunoscute se numără afacerile cu imobiliare.

Bărbatul avea mai multe terenuri pe care au fost construite supermarket-uri extrem de cunoscute și care lunar îi dădeau sume uriașe drept chirie. Nu se știe încă ce se va întâmpla cu averea lui. Există posibilitatea ca banii să ajungă către asociata lui. În tragedia a murit întreaga familie. Miliardarul a pierit în accident alături de soție și de unicul fiu.