Rafaelo, îndrăgostit de Vulpița Veronica?! Detaliul ce a pus fanii pe jar: „Să fiți fericiți”

Rafaelo, îndrăgostit de Vulpița Veronica?! Detaliul ce a pus fanii pe jar: „Să fiți fericiți”

La scurt timp după ce au scos piesa „Sushi Maki”, desăre Rafaelo și Vulpița s-a aflat un secret ce i-a lăsat pe fani mască!

În cadrul emisiunii Acces Direct, fanii au putut s-o vadă pe Vulpița Veronica în timpul unei zile de muncă la atelierul Soniei Trifan.

După ce a fost machiată și a primit o super rochie, tânăra din Blăgești a avut parte de o surpriză de zile mari, atunci când a dat nas în nas cu Rafaelo! Fermecat parcă de modul în care arată, Rafaelo a urmat-o în atelier și i-a urmat indicațiile întocmai.

Practic, cântărețul s-a îmbrăcat cu ce i-a spus Vulpița Veronica și apoi au făcut o ședință foto de neuitat. Acesta a fost și momentul în care Rafaelo i-a dezvăluit tinerei că este extrem de frumoasă!

Se pare că cei doi se înțeleg din ce în ce mai bine, mai ales după ce au scos cele două piese împreună.

Ultima melodie, numită „Sushi Maki”, a adunat câteva milioane de vizualizări în doar câteva zile, semn că această colaborare dintre cei doi este una mai mult decât îndrăgită de către fani.

Și mai surprinzător este faptul că Rafaelo nu se ferește să pună poze cu ei doi pe pagina sa de Facebook, fără să îi fie teamă de posibilele reacții de gelozie ale soțului tinerei, Viorel Stegaru!

„Să fiți fericiți”, „Vă stă bine împreună”, „Ia-o și plecați împreună în lume”, acestea sunt doar câteva din mesajele date de admiratori, care au sugerat că Rafaelo este îndrăgostit de Vulpița Veronica!