Ce veste! Alina Puşcaş a scăpat de coronavirus! Vedeta de la Antena 1 a fost externată în urmă cu puţin timp. Prima reacţie: „Dacă mi se va permite, voi…”

Ce veste! Alina Puşcaş a scăpat de coronavirus! Vedeta de la Antena 1 a fost externată în urmă cu puţin timp. Prima reacţie: „Dacă mi se va permite, voi…”

Alina Pușcaș a fost externată din spital, după ce a fost infectată cu coronavirus. Prezentatoarea TV este în culmea fericirii că se întoarce în sânul familiei sale.

Printre cei care au fost depistați pozitic cu coronavirus se numără Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș. Vedeta susține că nu a avut niciun simptom, dar timp de câteva zile a fost sub supravegherea medicilor.

Prezentatoarea TV a fost internată într-un cort de la Spitalul militar ROL 2, de la Institutul “Ana Aslan”, din Otopeni, iar astăzi a fost externată. Alina Pușcaș a încercat să fie cât mai optimistă pentru a trece cu bine peste această încercare, care a ținut-o departe de familia ei.

Vedeta și-a ținut fanii la curent cu evoluția stării ei de sănătate, iar astăzi i-a anunțat că a foste externată din spital.

”Da. Cu siguranță, când mi se va permite voi dona Spitalului Militar plasmă. De câte ori e nevoie!”, a scris Alina Pușcaș pe contul ei de Instagram.

După ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care a anunțat suspendarea filmărilor la emisiunea „Te cunosc de undeva!”.

„Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva!” sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.