O nouă lovitură pentru Dragnea. Cererea de revizuire a pedepsei, respinsă

O nouă lovitură pentru Dragnea. Cererea de revizuire a pedepsei, respinsă

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins azi ca inadmisibilă cererea lui Liviu Dragnea de revizuire a cauzei în care a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Liviu Dragnea, fostul lider al social-democraților, rămâne în arest. Decizia de astăzi a Curții Supreme poate fi atacată cu apel în 10 zile. Unul dintre judecătorii din complet a făcut opinie separată, potrivit G4Media.

Fostul şef al PSD a mai cerut, în cadrul aceluiași proces, suspendarea executării pedepsei. După discuții care au durat aproximativ o jumătate de oră, Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas în pronunțare pe cererea lui Dragnea, care nu a fost prezent în sala de judecată și a fost audiat prin videoconferință.

Liviu Dragnea a fost dus la spital, luni seara, pentru a fi supus unor investigații medicale. După ce a trecut prin spaima infecției cu coronavirus, fostul lider al Partidului Social Democrat are și alte probleme de sănătate.

Dragnea a fost dus luni la Clinica RMN Tineretului, pentru a fi supus unor investigații la coloană. Chiar dacă ex-șeful PSD s-a vindecat de coronavirus la începutul lunii ianuarie a acestui an, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, informa că Liviu Dragnea are dureri mari la coloană.
Potrivit Stiripesurse.ro, fostul lider al social-democraților va face un RMN la coloană, la singurul RMN deschis în București. Din informațiile acestor surse, costurile vor fi suportate de ANP.