O mai știi pe Romanița Iovan? După moartea pilotului Adrian Iovan a dispărut de la TV, și acum e de nerecunoscut! Galerie foto uimitoare, iată de ce nu mai calcă pe la emisiuni de 6 ani

O mai știi pe Romanița Iovan? După moartea pilotului Adrian Iovan a dispărut de la TV, și acum e de nerecunoscut! Galerie foto uimitoare, iată de ce nu mai calcă pe la emisiuni de 6 ani

În urma tragediei din Apuseni în care și-a pierdut viața fostul ei soț, pilotul Adrian Iovan, Romanița Iovan a ales să meargă pe calea discreției, în ceea ce privește aparițiile publice. Sase ani au trecut de la dispariția dramatică a soțului ei, iar de atunci Romanița se păstrează mai mult în umbră.

Deși are frumoasa vârstă de 55 de ani, Romanița rămâne o femeie superbă, care are mereu grijă de corpul ei. La întrebarea cât de tare a fost marcată de moartea lui Adrian Iovan, ea a răspuns deschis: „În 2008, când am divorţat de Adrian, lucrurile n-au fost atât de dure cât s-a văzut în media. În sensul că doi oameni nu se despart pentru că se urăsc, doi oameni se despart pentru că nu mai pot convieţui împreună. Dar prietenia noastră a fost în continuare o punte de legătură foarte importantă pentru creşterea lui Albert. Şi într-adevăr s-a văzut că Albert este foarte bine, a crescut frumos, a luat de la amândo ceea ce am avut fiecare de dăruit. Nu m-am simţit o mamă singură. Eu întotdeauna am zis că Adrian va fi alături de mine şi de Albert, chiar dacă locuia la altă adresă. Deci, nu mi-am pus problema aşa.

M-am simţit, într-adevăr foarte respondsabilă şi foarte tristă când Adrian a murit, în 2014, în felul în care a murit. A fost pentru mine… s-a sfârşit lumea. A fost cea mai mare cumpănă prin care am trecut până acum. şi pentru fiul meu la fel. dar, ceea ce nu te doboară, te face mai puternic”.

Iată cum arată acum Romanița Iovan:

romanita_iovan

r1

r2

r3

r4

r5

r6

r7

Sursa: fanatik.ro