Noua dietă cu banane face minuni în rândul femeilor! Topeşti 4-5 kg în doar câteva zile! E mai simplu decât ţi-ai putea închipui

Noua dietă cu banane face minuni în rândul femeilor! Topeşti 4-5 kg în doar câteva zile! E mai simplu decât ţi-ai putea închipui

Dieta cu banană este de origine japoneză şi reprezintă una dintre cele mai eficiente modalităţi de a scăpa rapid de kilogramele în plus. Desigur, nu este vorba despre un număr foarte mare de kilograme, si, ca orice altă dietă, nici aceasta nu se recomandă a fi urmată pe o perioadă prea lungă de timp. Însă dacă dorești să topeşti 4-5 kg în câteva zile, dieta cu banane este ceea ce cauţi

Banana este foarte bogată în vitamine şi minerale şi acţionează într-o manieră pozitivă asupra stării de spirit graţie concentraţiei ridicate de vitamina B. Se recomandă consumul câte unei banane înainte şi după un efort fizic deoarece este o sursă foarte bună de energie. De asemenea, bananele ajută la întărirea structurii osoase, susţin sistemul imunitar, îmbunătăţesc digestia şi stimulează metabolismul.

Creată de soții Watanabe, Hitoshi (care a studiat medicina preventivă) și Sumiko (farmacistă), această dietă este simplu de urmat, motiv pentru care a devenit un trend în rândul femeilor din Japonia:

Pentru micul dejun trebuie să mănânci cel puțin o banană și să bei un pahar de apă călduță. La prânz poți să mănânci ce vrei, dar în cantităţi mici. Cina poate fi compusă din orice dorești, dar să nu mănânci mai târziu de ora 20.

Desigur, trebuie să renunţi la orice aliment care conţine zahăr în cantităţi mari şi la produsele lactate!

Sursa: a1.ro

CITEȘTE ȘI:

Mara Bănică, impresionată profund de tânărul în lacrimi abandonat de mamă, a făcut gestul copleșitor în direct! A văzut-o o țară întreagă! Tu ești de acord?

onuț este un tânăr care își caută mama de 22 de ani, iar povestea lui a fost prezentată în cadrul emisiunii „Acces Direct”. În acest timp, Ionuț și-a trăit toată viața în centre, fără să fie niciodată alături de familia sa. Băiat muncitor și ascultător, însă drama din sufletul lui este uriașă, tânărul își doreşte enorm să o întâlnească pe cea care l-a adus pe lume. În plus, o altă mare problemă a lui Ionuţ este lipsa buletinului.

Ionuţ are mare nevoie să găsească o persoană care “să-l ia în spaţiu”, pentru a putea să i se realizeze buletinul. Vizibil mpresionată de povestea acestuia, Mara Bănică, invitată la Acces Direct, s-a aşezat lângă Ionuţ şi a început să-l îmbărbăteze, încurajându-l că lucrurile se vor rezolva pentru el.

„Aşa simt, că am şi eu băiat şi îl văd aşa frumos. Nu mai plânge că aşa cum a avut Dumnezeu până acum grijă de tine o să vezi tu. Îmi rupe sufletul, e foarte frumos, mă gândesc la copilul meu. Nu mai plânge, ai ochii aşa frumoşi. Sunt convinsă că oamenii te văd la televizor şi vor fi oferte şi de muncă. Eu chiar cred”, i-a spus Mara Bănică lui Ionuţ, care chiar a primit sprijin din partea unei femei, care a intervenit în direct, pentru a-l ajuta, potrivit spynews.ro.