Nimeni nu a scăpat de furia lui Gigi Becali, după Astra – FCSB 3-2: ”Am uitat că Tănase e pe teren. Vintilă, vinovat”

Nimeni nu a scăpat de furia lui Gigi Becali, după Astra – FCSB 3-2: ”Am uitat că Tănase e pe teren. Vintilă, vinovat”

FCSB a fost învinsă de Astra, scor 2-3, a ajuns la nouă puncte de liderul CFR Cluj și este aproape de a pierde, pentru al cincilea an consecutiv, titlul în Liga 1. La finalul meciului de la Giurgiu, în direct la Digi Sport, Gigi Becali a găsit vinovații pentru forma slabă a echipei.

Patronul de la FCSB susține că lipsa atitudinii jucătorilor a dus la o nouă înfrângere suferită de ”roș-albaștri”, iar Florin Tănase și antrenorul Bogdan Vintilă sunt principalii vinovați pentru rezultatul de la Giurgiu.

”Fiecare joacă aiurea, fără nicio dorință. Noi dacă băteam, era la cupele europene, băteam Botoșaniul și eram siguri de cupele europene. Dacă jucăm tot așa, nu mai luăm niciun punct până la final, nu luăm nici Cupa. Eu sunt vinovatul, că am uitat că e Tănase pe teren, asta e vina mea. Trebuia scos de mult de pe teren, eu îl scoteam dacă vedeam că e pe teren.

Nu știu ce are, aici e vorba despre bărbăție. Sunt niște copii. Dumitru e fotbalist, e bărbat, îmi pare rău că nu l-am băgat de la început, s-a văzut că are dorință, că joacă fotbal. Normal că e și vina antrenorului, și a căpitanului. Dacă ai 2-0 și pierzi meciul, e vina tuturor. Dacă era CFR-ul în meciul ăsta, câștigau 22-0”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

După înfrângerea cu Astra, FCSB a ajuns pe locul patru în clasamentul competiției interne, fiind depășită de formația antrenată de Bogdan Andone. ”Roș-albaștrii” se află la opt puncte de Craiova și la nouă de liderul CFR Cluj și vor întâlni, runda viitoare, FC Botoșani, sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.