Moarte suspectă la Buzău. Tânăr de 31 de ani, găsit mort într-o fântână

Moarte suspectă la Buzău. Tânăr de 31 de ani, găsit mort într-o fântână

Un tânăr de 31 de ani dintr-o localitate din județul Buzău a fost găsit mort în fântâna din curtea casei. Tragedia a avut loc duminică, în satul Maxenu din județul Buzău. Cel care a dat alarma a fost tatăl bărbatului, care susţine că tânărul era băut şi ar fi căzut în puţ.

Criminaliştii buzoieni trebuie să stabilească dacă decesul tânărului de 31 de ani, găsit mort în fântână, a fost accidental sau este vorba despre o crimă.

”Florin a venit băut din sat, a fost la meci. De la meci a fost prin sat, cred. A venit şi a stat pe patul ăla de fier. Zic eu, după mintea mea, că a vrut să se aşeze şi a căzut direct în fântână. A venit capacul după el”, spune Nicolae Spirache, tatăl victimei.

Versiune diferită oferită de prietenii lui Florin
Cunoscuţii lui Florin, care l-au văzut cu puţin timp înainte de tragedie, susţin însă că acesta nu era băut. Pe lângă asta, tinerii susţin că prietenul lor nu avea niciun motiv să îşi ia zilele.

”M-am întâlnit cu el pe la ora 14.10 şi nu era beat. În 50 de minute se îmbăta rău aşa? Nu cred că avea vreun motiv să se sinucidă”, spune un prieten, potrivit Adevarul.ro.

Scandaluri dese în familia tânărului
Tânărul muncea la o stână din Ţinteşti. Procurorii criminalişti iau în calcul toate variantele şi continuă cercetările pentru a elucida misterul asupra morţii tânărului din Maxenu.

Florin locuia împreună cu părinţii şi o soră, iar din casa lor se auzeau frecvent certuri. Nu de puţine ori, spun vecinii, scandalurile deveneau foarte violente, iar tatăl şi fiul se ameninţau cu furci şi topoare.