Ministrul Muncii, al treilea membru al Guvernului infectat cu COVID-19

Ministrul Muncii, al treilea membru al Guvernului infectat cu COVID-19

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, a anunțat că a fost diagnosticată cu noul Coronavirus. Membrul Guvernului Orban a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care spune că, deși e infectată, va continuă să muncească, de acasă.

Violeta Alexandru este al treilea membru al Guvernului care s-a infectat cu coronavirus, după Virgil Popescu și Lucian Bode.

Ministrul Muncii, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că a fost confirmată cu Covid, însă va continua să lucreze de acasă.

”Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii, cu urgențe zilnice) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului.

Adevărul este că am tras mult, mai ales în ultima perioadă. Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat.
Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute, a scris Ministrul Muncii pe pagina sa de Facebook”, a scris Ministrul Muncii, Violeta Alexandru într-o postare pe Facebook.

Violeta Alexandru este al treilea ministru din Cabinetul Orban depistat pozitiv cu COVID-19 în această perioadă a pandemiei, după Virgil Popescu (ministrul Economiei) și Lucian Bode (ministrul Transporturilor).