Ministrul Educației: Guvernul a adoptat OUG care face posibilă decontarea navetei elevilor

Ministrul Educației: Guvernul a adoptat OUG care face posibilă decontarea navetei elevilor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a transmis, miercuri, după şedinţa de Guvern că, Ordonanța de Urgență prin care va fi posibilă decontarea navetei elevilor a fost aprobată.

”Este un pas, un prim pas important, în rezolvarea unei probleme care trenează de mai mult timp”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu a afirmat că aprobarea Ordonanței de Urgență privind decontarea navetei elevilor reprezintă un prim pas important în rezolvarea unei probleme de mai mult timp.

„Guvernul a adoptat OUG care face posibilă decontarea navetei elevilor. Este un pas, un prim pas important, în rezolvarea unei probleme care trenează de mai mult timp”, a transmis, miercuri, Sorin Cîmpeanu, după şedinţa de Guvern.

Ministrul a mai menționat că în acest proiect este alocată suma de 100 de milioane de lei, fiind estimaţi 130.000 de beneficiari.

”Nu pretindem că este soluţia ideală, dar este modalitatea de a putea plăti măcar naveta elevilor. Până acum, vă spun, nu a fost plătită naveta elevilor, din cauza unor neclarităţi legislative care a făcut inaplicabilă decontarea navetei”, a mai adăugat ministrul.