Marcel Ciolacu spune cine va fi premierul României, dacă moţiune de cenzură va trece

Marcel Ciolacu spune cine va fi premierul României, dacă moţiune de cenzură va trece

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că propunerea de premier, în cazul în care moţiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Orban va trece, este un fost membru al Partidului Social-Democrat, el afirmând că nu este vorba despre Vasile Dâncu, Sorin Grindeanu sau George Maior.

”Mergem cu o propunere de prim-ministru, sperăm să fie susţinută de toate forţele politice care vor vota moţiunea de cenzură şi cu un program de guvernare pe termen mediu. Decizia constituţională aparţine preşedintelui, pe cine va desemna preşedintele să constituie un nou guvern, în cazul în care va trece moţiunea de cenzură”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1, luni seara.

Marcel Ciolacu a explicat că este vorba de un fost membru PSD.

”Avem mai multe nume de prim ministru, unul este mai conturat. Nu mai este membru PSD, a fost membru al Partidului Social Democrat, are un istoric în cadrul Partidului Social Democrat. Nu este domnul Dâncu persoana respectivă şi nici Sorin Grindeanu”, a precizat Ciolacu.

Întrebat dacă este vorba de George Maior, liderul PSD a exclus această variantă.

”George Maior este exclus, eu nu îl cunosc. Periodic, când venim cu moţiunea de cenzură, ca să fie imediat dusă într-un alt spaţiu, apare numele George Maior. Va fi un om ancorat în realitate, care ştie să gestioneze problemele României într-o astfel de perioadă”, a declarat Marcel Ciolacu.