Liviu Dragnea uimește din nou. Politicianul s-a pozat alături de un manelist cunoscut

Liviu Dragnea uimește din nou. Politicianul s-a pozat alături de un manelist cunoscut

Liviu Dragnea a șocat în mediul online. Un manelist celebru s-a pozat alături de el, apoi Tiktok-urile au început să curgă. Nicolas Constantin și-a surprins fanii după ce a pus poza cu politicianul.

Liviu Dragnea a făcut furori în mediul online. Un manelist celebru s-a fotografiat alături de PSD-ist. Nicolas Constantin a făcut și Tiktok alături de Dragnea.

„V-am promis că o să mă văd cu șefu meu cu Domnu Liviu Dragnea haiiiiii să vă văd ce mai ziceți acum! 😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Stop la toată lumea ❤️❤️❤️❤️❤️”, a afirmat Nicolas.

Lăutarul și-a anunțat urmăritorii cu o zi înainte. „Dragii mei prieteni țin să vă anunț că la orele 18 o să fie întâlnire de gradul zero între mine și domnul Dragnea. O să fie ceva bestial!”, a anunțat Nikolas.

Tiktok-ul postat de manelist alături de Liviu Dragnea a strâns mii de aprecieri. „Salutări, dragii mei prieteni! Cum v-am promis…am foarte mari emoții. Deci nu-mi vine să cred…lângă mine este domnul Liviu Dragnea. S-au schimbat foarte multe lucruri. Nu mai trebuie să anunțăm chestia pe care am spus-o până acum…Și vreau să zic doar atât: Auuu, Liviu Dragnea PSD- ne-a mărit salariile. Doamne-ajută, să vă dea Dumnezeu sănătate și mult noroc. Mi-a părut foarte bine!”, a spus Nicolas pe Tiktok.

Nicolas este un manelist cunoscut, în România. Nu de puține ori, cântărețul se afla în trending pe Youtube cu piesele sale. Nicolas Constantin a scos piese alături de maneliști cunoscuți, iar piesele sale se bazează adesea pe iubire.