Laura Cosoi trece prin momente dificile, cu cei doi copii. „Nu avem …”

Laura Cosoi trece prin momente dificile, cu cei doi copii. „Nu avem …”

Laura Cosoi este o mămică fericită. De câteva luni, vedeta se bucură de viața în patru. Ea, soțul ei Cosmin și cele două fetițe formează o familie perfectă. Laura a mărturisit că se bucură din plin de tot ceea ce însemnă viața de familie și primește un ajutor imens din parte soțului.

Loading...

Recent, vedeta a vorbit despre cum se descurcă de când a născut a doua oară. În luna august a acestui an, Laura Cosoi a adus-o pe lume pe Vera, cea de-a doua fetiță a ei. Deși Rita și micuța Vera îi ocupă majoritatea timpului, vedeta nu se plânge, mai ales că soțul ei îi este alături la orice pas.

Cei doi au decis să își crească singuri fetițele, fără a apela la o bonă. Își împart sarcinile în mod egal, iar lucrurile pare să meargă perfect.

„Când o să am spectacol o să stea Cosmin cu fetele. Nu avem pe altcineva, nu avem ajutoare. Am zis că ne adaptăm în funcție de cum o să simțim. Nu facem nicio mișcare bruscă înainte și deocamdată e foarte bine. Nu știm cum o să fie mai târziu, vom vedea. Probabil mai târziu o să meargă Vera la creșă și mai facem loc pentru al treilea”, a declarat Laura Cosoi, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Se pare că Laura Cosoi nu intenționează să se oprească aici. Vedeta are în plan să mai aducă pe lume un frățior sau o surioară pentru Rita și Vera.

„În urmă cu trei ani nu întrezăream așa un viitor strălucit. N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei, care este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent.

Ne completăm foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că… Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”, a dezvăluit Laura Cosoi pentru Revista Unica, acum ceva timp.