Iulia Vântur, în PERICOL. Cine este femeia care s-a băgat în familia lui Salman Khan:

Iulia Vântur, în PERICOL. Cine este femeia care s-a băgat în familia lui Salman Khan:

Iulia Vântur trece prin momente grele în India. O actriță cunoscută la Bollywood îi pune familia lui Salman Khan în pericol. Câteva rude deja au fugit din Mumbai de frică.

Loading...

Mai mulți membri ai familiei lui Salman Khan au părăsit Mumbaiul din cauza unui scandal care implică droguri. De la ce a pornit totul.

Actrița Rhea Chakraborty a adus pericolul în familia lui Salman Khan, la care locuiește și Iulia Vântur
În urmă cu aproape o lună, Rhea Chakraborty a fost arestată într-un scandal legat de consum de droguri, după ce actorul Sushant Singht Rajput, prietenul ei, s-a sinucis. Sushant Singh Rajpout a fost găsit mort la vârsta de 34 de ani în apartamentul lui din Mumbai în luna iunie. Rhea Chakraborty, în vârstă de 28 de ani, a fost arestată în luna septembrie, căci s-a aflat că procura droguri pentru prietenul ei. Mai mult, ea a oferit autorităților o listă de nume ale unor distribuitori de droguri și a celebrităților de la Bollywood care foloseau substanțe interzise.

Actrița este foarte apropiată de Salman Khan, iar această prietenie îi pune acum în pericol familia actorului. Deja au fost luați în vizor, mai ales pentru că au fost făcute publice fotografii în care în care Rhea Chakraborty apare cu Arpita Khan, sora faimosului actor.

După ce s-a aflat această legătură între cele două, mai multe rude al lui Salman Khan au fugit din Mumbai, printre care și Arpita Khan. Fanii sunt convinși că plecarea lor are legătură cu acest scandal care a atras atenția tuturor asupra familiei lui Salman Khan.

Iulia Vântur, despre căsătoria cu Salman Khan
În ciuda diverselor neplăceri pe care le are din cauza relației cu Salman Khan, mai ales că a aflat că are și doi copii, Iulia Vântur a rămas alături de el, așa cum i-a fost și în ultimii ani.

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a spus Iulia Vântur la Antena Stars.