L-a facut drogat, a depus plangere la politie si l-a dat afara din casa!

L-a facut drogat, a depus plangere la politie si l-a dat afara din casa!

Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert, și-au ascuțit cuțitele și acum au pornit la război. După ce l-a acuzat că i-a furat mașina și că i-a vandalizat casa, Brigitte și-a dat băiatul afară din casă, însă susține că îi va găsi să stea undeva cu chirie.

Robert Sfăt spune, însă, că mama lui practic l-a lăsat pe străzi și o acuză că l-a împins pe străzi și că l-a lăsat fără un acoperiș deasupra capului.

„Am avut diferite incompatibilățile parentale. Eu am o pasiune și asta o să fac. O să mă fac artist și ei nu îi place chestia asta. Nu m-a ambiționat.

Recunosc că am furat și eu o sticlă de vin de la ea, că suntem oameni și vrem să ne mai delectăm și noi. Am dat muzica cu două volume mai sus și a venit peste mine”, a declarat Robert, la România TV, potrivit spynews.ro.

„De mașină se tot plânge că s-a urcat un gândăcel și a învârtit acolo de covrig. Mi-au luat amprentele. Nu îmi place să fac ilegalități de genul ăsta. Adică, pe bune? Am consumat doar o sticlă de vin.

De la 14 ani când am venit la București, i-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii. Când eram mic mi-au dat niște băieți să trag dintr-o țigară amuzantă, cum se spune, și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu aș ridica mâna la ea niciodată”

Contactată telefonic să vorbească despre acest subiect, Brigitte a spus că deși, într-adevăr, nu îl mai primește pe fiul ei înapoi acasă, îi va căuta să stea cu chirie undeva. Nu știe, însă, dacă va și fi acceptat de cineva.

„O să-i iau cu chirie undeva, îți dai seama. Dar cine crezi că o să-l țină și o să-l primească?! Când o să vadă că face ce face…”, a spus Brigitte, pentru VIVA!

Ieri, Brigitte Pastramă a sunat la 112 și a raportat că a fost bătută și jefuită de fiul ei și de prietenii acestuia. Vedeta susține că tinerii i-au furat mașina și mai multe obiecte de valoare și că erau sub influența drogurilor.

Robert a negat toate acuzațiile, explicând că a consumat numai alcool și că Brigitte s-ar fi supărat din cauza muzicii date prea tare.

Brigitte a ales să nu depună plângere împotriva fiului.