Jador și Vulpița, prima intalnire! Ce si-au spus unul altuia

Jador și Vulpița, prima intalnire! Ce si-au spus unul altuia

Întâlnirea mult așteptată a avut loc. Jador și Vulpița au fost pentru prima dată față în față, după ce săptămâni la rând s-au luptat pentru locul 1.

Întâlnire de gradul zero. Jador și Vulpița s-au întâlnit pentru prima dată față în față. Reacția manelistului a fost total neașteptată, la fel și comentariile Veronicăi.

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, iar dacă toți urmăritorii celor doi se așteptau să iasă scântei, nu a fost deloc așa. Jador a fost extrem de entuziasmat că și-a întâlnit rivala.

Întâlnire de gradul zero între Vulpița și Jador
”Veronica! Băi! Nu pot să cred! Eu o cunosc pe Veronica în momentul ăsta! Nu încercați să băgați, că nu iese. Nu mai iese nimic între mine și Veronica! Stai jos, te rog!”, i-a zis artistul Vulpiței, fiind mai mult decât entuziasmat.

Veronica, în schimb, l-a luat repede la rost pe cel cu care se bate pentru locul 1 din trending: ”Dar de ce ești invidios pe mine?”, i-a zis Vulpița lui Jador.

”Veronica e o șmecheră, bă! E o șmecheră! Voi vă dați seama că Veronica e aici?”. Imediat după această replică, acesta a trecut la întrebări mai interesante pentru tânăra din Blăgești. Jador a întrebat-o la un moment dat dacă este într-o relație cu Rafaelo.

”Ți-a plecat Viorel? Și acum, tu cu cine ești? Cu Rafa?”, a zis el.

”Sunt femeie liberă, n-am bărbat”, a răspuns femeia, iar Jador i-a dat imediat replica.

„Ești o șmecheră. Eu sunt, eu sunt capabil să primesc orice injurii din partea ta, Veronica! Eu nu mă supăr. Tu poți să mă faci praf!”, a adăugat Jador.