Jador și Mario Fresh, detalii incredibile din culisele scandalului! Cum au ajuns să se împace cu agresorii lor

Jador și Mario Fresh, detalii incredibile din culisele scandalului! Cum au ajuns să se împace cu agresorii lor

Cunoscutul personaj din cercurile opulente ale Capitalei, ”Bodyguard-ul VIP-urilor” și expertul în arte stradale ce a fost mult timp responsabl cu menținerea scurității în numeroase cluburi de lux, a purtat o discuție ce a pus capăt anchetei Poliției în scandalul cu Mario Fresh și Jador.

În urmă cu o săptămână, pe litoralul românesc, Mario Fresh și Jador au fost ”întâmpinați” cu o bătaie, chiar în incinta unui club de fițe.

Pe data de 18 iunie, Wowbiz.ro explica cum Jador şi Mario Fresh au ajuns la Poliţie. Duminică dimineața, Jador și Mario Fresh au fost protagoniștii unui scandal de proporții în parcarea unui club din Mamaia. Cei doi artiști au fost agresați de patru indivizi tocmai când se pregăteau să plece spre casă, după ce manelistul ar fi fost agresiv verbal. Situația avea să atingă cote alarmante și s-a ajuns chiar și la loviri repetate.

Conform unor surse judiciare, cei patru agresori au fost identificați, au fost aduși la audieri, la fel și martorii oculari, și, în urma studierii situației, încadrarea faptei a fost alta, de la loviri și alte violența la… încăierare (n.r. Articolul 198 Noul Cod Penal actualizat în 2020), ceea ce înseamnă o pedeapsă mai blândă, în cazul în care se va considera că a fost vorba de brutalitate la mijloc sau doar neînțelegeri. ”Cazul este încă la început, însă, datorită probelor video poate avansa rapid și soluționarea să fie una corectă. Noutatea în privința vedetelor este aceea că au cerut un reprezentat legal care să fie de față, lucru, firește, acceptat de oamenii legii”, au comentat sursele.

În urma incidentelor, a mesajelor pe care Alex Velea le-a primit din partea unor interolpi “Cel mai indicat este să se facă pace, să fie bine pentru toată lumea. Nu este în regulă să implicăm poliția, este între noi, mai bine ne înțelegem” și în urma implicării directe a lui Roger Bogdan, ce a acționat precum un adevărat mediator al problemelor (deși chiar el a fost protagonist principal când au avut loc), probleme dintre cele două tabere s-au rezolvat.

Emanuel, campionul la Jiu-Jitsu Brazilian l-a împins pe Roger Bogdan la împăcare
Numărându-se printre prietenii buni ai cântărețului Velea, dar fiind cunoscut și pentru că a lucrat în echipa celui cunoscut drept Bodyguardul VIP-urilor”, campionul i-a cerut lui Roger să se implice și să aplaneze conflictul.

Ulterior sfaturilor primite de la prietenul său, Bogdan a stabilit o întâlnire pe terasa unui fast-food di Pitești, cu cei doi cântăreți din trendingul YouTube-ului. După ce ambele tabere și-au împărtășit partea lor de adevăr, urmate de scuze, la Poliția din Constanța nu a mai existat nicio plângere! Bătaia, scandalul și împăcarea – o neînțelegere, nicidecum ceva premeditat!

În seara evenimentului, Mario Fresh și Jador se afla într-un club de pe litoralul românesc. Jador s-a retras puțin dintr-o mulțime care dorea să discute cu el, lovind pe cineva din inerție, moment în care tinerii au crezut că artistul a acționat intenționat. Grupul de tineri s-a simțit îndreptățit să atace pe moment.