George Burcea, mesajul subtil pentru Andreea Bălan? Cum a apărut în emisiune

George Burcea, mesajul subtil pentru Andreea Bălan? Cum a apărut în emisiune

George Burcea a apărut pe micile ecrane purtând verigheta din căsnicia cu Andreea Bălan!

Loading...

La mai bine de 6 luni după ce Andreea Bălan și George Burcea și-au anunțat divorțul, vedem cum încă ies scântei între cei doi. Bineînțeles, nu de dragoste.

Andreea Bălan pare că se înțelege de minune cu Tiberi Argint, chiar ieri ieșind la iveală un comentariu pe care i l-a lăsat cumnata ei, Sonia Argint, pe Instagram!

În timpul în care Andreea Bălan își consolidează relația cu Tiberiu și cu familia lui, George Bucrea se află într-o emisiune care l-a adus pe micile ecrane, cu tot cu vergihetă. Da! George încă își poartă pe mână verigheta pe care o avea din timpul căsniciei cu cântăreața.

George Burcea încă își poartă verigheta, însă nu are lucruri prea bune de spus despre fosta soție Andreea Bălan
Dacă acest gest îl poate face pe George Burcea să pară că și-ar dori o împăcare cu femeia care încă figurează ca fiind soția lui în acte, din declarațiile sale este ușor de înțeles că bărbatul nu mai poate accepta și nu-și mai dorește deloc să reia relația.

“Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la «Fermă» să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo” a explicat George Burcea, în cadrul unei emisiuni.