Gabriela Firea, pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă edilul

Gabriela Firea, pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă edilul

Gabriela Firea a ajuns pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă edilul Capitalei.

Gabriela Firea, pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă edilul?! Informații inedite. Firea a trecut prin momente de cumpănă. Ea a mărturisit că i s-a făcut rău dintr-o dată, apoi a chemat ambulanța.

Medicii i-au acordat primul ajutor edilului Capitalei chiar în Primărie, după care au transportat-o la Spitalul Cantacuzino.

La spital, medicii i-au administrat o perfuzie Gabrielei Firea. Ea a fost externată, imediat ce s-a simțit mai bine. Potrivit unui comunicat transmis pentru Antena 3, motivul pentru care i s-a făcut rău s-a pus pe seama numeroaselor întâlniri și activități pe care le are în fiecare zi.

Gabriela Firea, pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă edilul
„După o zi cu întâlniri de lucru numeroase și activități în aer liber într-o zi caniculară , primarul general a acuzat o slăbiciune accentuată. Ca urmare, a mers la spital unde i-au fost administrate proceduri medicale în regim ambulatoriu”, se arată într-un comunicat transmis pentru antena3.ro.

Firea a povestit pentru un post de televiziune că a fost operată de trei ori în șase luni și că a trecut prin momente critice, ba chiar a fost în prag de moarte.

„M-am operat de trei ori în șase luni, am fost în prag de moarte și n-am vărsat o lacrimă”, a adăugat Gabriela Firea.