Familia lui Adrian Minune s-a mărit! Fiica manelistului tocmai a făcut anunțul: „Noi membri ai familiei!” Felicitări uriașe! Bravo lor!

Familia lui Adrian Minune s-a mărit! Fiica manelistului tocmai a făcut anunțul: „Noi membri ai familiei!” Felicitări uriașe! Bravo lor!

Carmen Simionescu, fiica cea mare a cântărețului Adrian Minune, îți ține mereu la curent fanii, prin intermediul rețelelor sociale, cu privire la tot ce face. Astfel, frumoasa brunetă ajunge să împartă tot felul de lucruri din viața ei, cu internauții, iar aceștia, fani înfocați ai ei și ai tatălui său, apreciază acest lucru extrem de mult.

Recent, Carmen Simionescu a făcut un anunț pe pagina sa de Instagram, care a bucurat toți fanii. Fiica lui Minune i-a anunțat pe noii membri ai familiei, doi iepurași foarte simpatici, unul alb și unul negru.

Carmen nu este doar fiica tatălui său, face muzică și este cunoscută și datorită iubirii uriașe pe care o are față de animale. Fanii ar trebui să știe și că fiica manelistului Adrian Minune urmează să lanseze, în curând, un nou videoclip, pentru care s-a pregătit în amănunt și chiar a abordat un nou stil vestimentar.

Cum vi se par noii amici ai fiicei lui Minune?

i1

i2

CITEȘTE ȘI:

Cazul care a șocat Italia! Anișoara muncea pentru un ban cinstit, dar, acum o lună, femeia în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă. După multe căutări, carabinierii au dat de ea! E îngrozitor cum au descoperit-o pe biata femeie

În urmă cu mai bine de o lună, Anișoara, o româncă în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă, însă abia acum familia ei a primit vești bune. Anișoara Avram a fost găsită, iar anunțul a fost făcut chiar de către fiica femeii, Andreea: „Am gasit-o. Era la Rimini. O persoana mi-a scris in privat ca ar fi vazut-o pe mama, dar nu era sigura 100%. Dar s-a dovedit a fi chiar ea”, a scris fiica Anisoarei pe internet.

Însă starea în care și-a găsit mama a șocat-o pe fiică: tânăra a stat de vorbă cu presa românească din Italia și a descoperit astfel că Anișoara a dormit la un centru pentru primirea persoanelor fără adăpost și că nu își mai poate aminti absolut nimic din ceea ce i s-a întâmplat în ultima lună.

„Nu mai stie nimic. Mergem maine la psiholog si apoi la un control de specialitate si vom vedea ce ne spun”, a spus fiica Anișoarei, Andreea.

Anișoara Avram este din Fântânele, județul Suceava și a disparut în Italia pe 24 martie 2018. Ea lucra ca îngrijitoare în Limbiate, provincia dintre Monza și Brianza, o localitate din apropiere de Milano. Anchetatorii continuă cercetările pentru a afla ce a făcut femeia în luna în care a dispărut fără urmă.