Prima reacție a Ellei, după ce s-a aflat că a fost bătută de Daiana!

Prima reacție a Ellei, după ce s-a aflat că a fost bătută de Daiana!

Ce a transmis concurenta după ce Daiana a lovit-o și s-a ajuns la un scandal de proporții în casa Puterea dragostei

De câteva săptămâni, Ella și Daiana sunt într-un permanent conflict. Ella a fost acuzată de mai mulți concurenți că a râs atunci când Daiana a fost părăsită de Gabi, în loc să fie alături de ea și să o susțină. În plus, fosta iubită a lui Jador a fost văzută de mai multe ori jucându-se cu băieții din casă, fie că erau singuri sau într-o relație, fapt care i-a adus din partea fetelor o mulțime de reproșuri.

În ediția de luni, Daiana și Ella au fost protagonistele unui moment șocant, în care, de data aceasta, Daiana a râs de situația în care se află colega sa, iar Ella a răbufnit. Daiana a ascultat cu mare atenție toate reproșurile lui Jador către Ella și s-a bucurat de suferința colegei sale de competiție.

După acest moment, se pare că lucrurile au degenerat între cele două și s-a ajuns la bătaie. Daiana este acuzată că a lovit-o pe Ella și că i-a făcut o rană la cap.

Vlogerițele Deea și Tina au dezvăluit în ultimul lor vlog că au aflat că Daiana a fost extrem de furioasă după ce a văzut cum s-a comportat Ella în emisiune, în zilele în care ea a lipsit și a plâns după Gabi. Comportamentul Ellei a înfuriat-o peste măsură și s-a ajuns la violență fizică.

„Am înțeles că are și vânătaie pe cap sau ceva de genul. Daiana a lipsit câtea zile din emisiune, nu a vrut să intre, cu Gabi, că ea suferă și așa mai departe. Ce a făzut ea zilele astea? S-a uitat la emisiunile din urmă. Toate episoadele de acum 2-3 săptămâni și a ajuns la concluzia că nu i se pare normal comportamentul Ellei și al Bernei”, au spus vlogerițele Reea și Tina.

„Au băgat-o pe Daiana la înaintare să se bucure de amândouă. Ele două deja știau. A și spus: mâine în emisiune le bat rău. Din câte am înțeles a lovit-o foarte tare la picior, a aruncat cu o vază în ea, a scuipat-o și a tras-o de păr pe Ella”, au mai spus cele două fete apropiate concurenților din casa Puterea Dragostei.

Cele două concurente au evitat să aibă o reacție pe conturile lor de socializare după momentul șocant, însă mama Daianei a avut o reacție șocantă și a jignit-o pe Ella pe rețelele de socializare, cu niște cuvinte care nu pot fi reproduse.

Ella a preferat să stea departe de acest scandal și s-a bucurat de câteva momente alături de pisica emisiunii.

„Unii oameni te urăsc doar pentru că anumiți oameni te iubesc” a transmis Ella pe Instastory, în timp ce se juca.