Doi copii cu vârste de 3 și 4 ani au petrecut o noapte întreagă lângă CADAVRUL mamei lor. Uite ce i-au făcut

Doi copii cu vârste de 3 și 4 ani au petrecut o noapte întreagă lângă CADAVRUL mamei lor. Uite ce i-au făcut

Jamie Leigh Twidale are 24 de ani și ultima dată când a fost văzută în viață duminica trecută făcea baie copiilor ei, Harley și Skyelar.Se pare că exact în acest moment ea a avut o criză de epilepsie și s-a prăbușit în timp ce golea cada de apă. Copiii ei credeau că mama lor doar a adormit, așa că au stat toată noaptea dezbrăcați.

Totul a fost descoperit doar în momentul în care cei doi copii nu au mai ajuns la școală luni dimineață. Mama lui Jamie, Elizabeth, a fost sunată de cei de la școală (care știau despre boala mamei), așa că a mers la casa fiicei ei pentru a verifica dacă e vreo problemă.

Ea a găsit corpul neînsuflețit al fiicei sale căzut peste cadă, ea mai povestește că prima dată când a intrat în casă a văzut uniformele copiiilor gata pregătite, dar în rest era o liniște de mormânt.

Cei doi copii au ieșit din dormitor și credeau că mama lor doarme, cei mici încă nu înțeleg ce s-a întâmplat cu mama lor și întreaga zi au repetat tuturor că ea pur și simplu doarme.

Femeia suferea de epilepsie de la vârsta de 9 ani și era o mamă dedicată, copiii erau întreaga ei viață. De acum înainte de ei se va ocupa bunica lor.

mam-2mam3mam4